De whiskytafel die je echt in je huis moet hebben staan!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Ben jij een echte whiskyliefhebber en heb je nog wat spaargeld te besteden? Dan mag mag deze exclusieve whiskytafel niet in je huis ontbreken. The Balvenie heeft in samenwerking met Todd Snyder namelijk een heel bijzondere whiskytafel gemaakt.

De tafel is ideaal om je whiskyglazen en flessen in tentoon te stellen. Het hout dat voor deze producten wordt gebruikt komt uit The Balvenie distilleerderij in Schotland. Hierdoor is elke whiskytafel identiek.

Het hergebruiken van de whiskyvaten zorgt tevens voor een natuurlijk houten exterieur. Hoe gaaf is dat? En naast stijlvol is de tafel ook nog eens erg functioneel: je hebt je glazen en flessen altijd bij de hand.

Wil je ‘m direct bestellen? Dan mag je wel even je spaarpot stukslaan. De tafel is namelijk verkrijgbaar voor slechts $3900,- dollar.

Check hieronder de foto’s!

whiskyss

333

555

SourceAirows

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...