De volautomatische Nerf Minigun maakt van je kantoor een slachtveld

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Domineer je kantoor oorlog met deze asociaal brute Nerf Minigun. Hasbro, het bedrijf achter Nerf, brengt dit jaar namelijk vier nieuwe Nerf guns op de markt. En van die vier is de NERF N Strike Elite Titan CS-50 het meest extreem. Volautomatisch en met een trommelmagazijn van 50 Nerf darts is geen enkele collega meer veilig!

Zeg je Nerf, dan zeg je speelgoedwapens met schuimrubberen darts. Maar met dit stukje techniek tilt Nerf de term ‘toy guns’ wel naar een heel nieuw level. Aangedreven door een vliegwiel die werkt op vier D batterijen levert dit beest genoeg vuurkracht om je kantoor mee op stelten te zetten.

De volautomatische Nerf Minigun maakt van je kantoor een slachtveld 02

En met slechts één keer de trekker overhalen vuur je dankzij het volautomatische mechanisme binnen no-time 50 foam darts af. Je bedient het monster met twee handen en Nerf gaat zelfs zover dat ze ook een schouderriem meeleveren.

De NERF N Strike Elite Titan CS-50 Minigun gaat naar alle waarschijnlijk een prijskaartje van rond de 100 dollar krijgen. Of-ie ook in Nederland te koop zal zijn is nog maar de vraag, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om via internet je favoriete Nerf guns te importeren.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...