De Spyra One is een waterpistool voor grote jongens
Tech

De Spyra One is een waterpistool voor de grote jongens

Er is de laatste decennia op het gebied van waterpistolen maar weinig veranderd. De Super Soakers van vandaag moet je nog steeds zelf vullen met water en een paar goede pompen geven voor je kan schieten. De Spyra One brengt daar nu verandering in – dit is het hightech waterpistool van de toekomst.

Ondanks het kleurrijke uiterlijk is dit waterpistool van binnen voorzien van de coolste technische snufjes. De Spyra One beschikt bijvoorbeeld over een zelfvullend mechanisme dat automatisch een volle watertank opzuigt in slechts 14 seconden, waardoor traditioneel bijvullen overbodig wordt.

Ook handmatig pompen is verleden tijd, dit waterpistool laadt zichzelf op middels een batterij aangedreven systeem die korte waterburst afvuurt. Dus geen slappe gebogen waterstralen, maar korte krachtige salvo’s die ruim 12 meter reiken.

De Spyra One is een waterpistool voor grote jongens 04

De watergun is zelfs voorzien van een digitale display die weergeeft hoe vol de watertank is en hoe lang de batterij meegaat. Het ideale wapen dus om het zomerse slagveld mee te domineren. Je koopt ‘m voor $134 op Kickstarter.

Uiteindelijk blijft het natuurlijk gewoon een waterpistool, maar dan wel eentje voor de grote jongens.

De Spyra One is een waterpistool voor grote jongens 03

De Spyra One is een waterpistool voor grote jongens 01

De Spyra One is een waterpistool voor grote jongens 02