De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro
Tech

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro

Slaat de verveling op het werk toe of heb je even geen inspiratie maar juist wat afleiding nodig? Dan is de SKEYE Nano 2 drone zeker wat voor in je bureaulade. Met een gewicht van nog geen 12 gram en een afmeting van 4 bij 2 cm is dit de perfecte gadget voor trage werkdagen.

De ontwikkelingen op het gebied van drones heeft de laatste jaren zeker niet stil gestaan. Daarnaast zijn de vliegende speeltjes goedkoper dan ooit, en deze gadget van TRNDlabs is daar geen uitzondering op. Voor nog geen 40 euro bezorgen ze ‘m gratis bij je thuis.

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 1

Het kleine formaat is in dit geval eerder een pluspunt dan een minpunt, want indoor vliegen is met deze drone easier dan ooit. Voorzien van een automatisch take-off systeem, 6-axis flight controls en een speciale backflip knop is deze mini-drone makkelijk te besturen.

En het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Voor nog geen 40 euro – inclusief bezorgkosten – haal je al een SKEYE Nano 2 in huis. Of op kantoor natuurlijk. Zo kom je die trage en inspiratieloze momentjes op je werk wel door.

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 2

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 3

Video demonstratie