De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Slaat de verveling op het werk toe of heb je even geen inspiratie maar juist wat afleiding nodig? Dan is de SKEYE Nano 2 drone zeker wat voor in je bureaulade. Met een gewicht van nog geen 12 gram en een afmeting van 4 bij 2 cm is dit de perfecte gadget voor trage werkdagen.

De ontwikkelingen op het gebied van drones heeft de laatste jaren zeker niet stil gestaan. Daarnaast zijn de vliegende speeltjes goedkoper dan ooit, en deze gadget van TRNDlabs is daar geen uitzondering op. Voor nog geen 40 euro bezorgen ze ‘m gratis bij je thuis.

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 1

Het kleine formaat is in dit geval eerder een pluspunt dan een minpunt, want indoor vliegen is met deze drone easier dan ooit. Voorzien van een automatisch take-off systeem, 6-axis flight controls en een speciale backflip knop is deze mini-drone makkelijk te besturen.

En het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Voor nog geen 40 euro – inclusief bezorgkosten – haal je al een SKEYE Nano 2 in huis. Of op kantoor natuurlijk. Zo kom je die trage en inspiratieloze momentjes op je werk wel door.

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 2

De SKEYE Nano 2 is de vetste kantoordrone onder de 40 euro 3

Video demonstratie

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....