De officiële videoclip van The Ting Goes Skrrrrrrrrrah Pap Pap Kak Kak Kak!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Michael Dapaah, beter bekend als Big Shaq, ging volledig viral na zijn ‘optreden’ bij BBC 1xtra’s Charlie Sloths: Fire In The Booth. Zijn tekst “The Ting Goes Skrrrrrrrrrah Pap Pap Kak Kak Kak!” ging volledig viral. En nu is daar dan eindelijk een officiële videoclip van gemaakt!

Dus stap met je witte sokken in je Adidas slippers en ga even 4 minuten los op Mans Not Hot. En als je goed kijkt zie je de boys van Broederliefde ook nog even voorbij komen.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....