de nieuwste netflix originals 01
Film & Serie

De nieuwste Netflix releases van komende maand!

Netflix heeft aangekondigd dat er maar liefst 56 titels van het streaming-platform zullen verdwijnen. Dat is natuurlijk erg spijtig, maar biedt tegelijkertijd wel ruimte voor een hoop nieuwe titels.

De tot nu toe aankondigde titels zijn helaas schaars en bestaan vooral uit Netflix Originals, maar er zitten er een paar tussen die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken!

The Degenerates, seizoen 1

Het comedy genre zal in deze serie onder de loep worden genomen. De comedyspecials laten de harde en obscene kant van comedy zien. Bereid je dus maar goed voor op het grovere werk, waarin er van politieke correctheid geen sprake is.

Releasedatum: 30 oktober 2018

The Holiday Calendar

Kerst begint dit jaar vroeg bij Netflix. The Holiday Calender is één van de vier kerstfilms die Netflix eerder al aankondigde. In de hoofdrol van deze zien we Kat Graham – die je wellicht kent uit The Vampire Diaries. The Holiday Calender wordt door haar geërfd en dit blijkt een adventskalender met hele bijzondere, magische krachten te zijn.

Releasedatum: 2 november 2018

Narcos: Mexico

De titel van deze geweldige serie is gewijzigd naar Narcos: Mexico. Logischerwijs verplaatst het verhaal zich van Colombia naar Mexico. Kiki Camarena is de undercover DEA-agent die de strijd aangaat in de drugsoorlog. Zijn doelwit is het Guadalajara-kartel en dat is natuurlijk niet zonder gevaar.

Releasedatum: 16 november 2018

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

Bird Box

In Bird Box moet de nieuwe blockbuster voor nieuwe successen gaan zorgen bij de streaminggigant. Sandra Bullock, Trevante Rhodes, Sarah Paulson en John Malkovich spelen de hoofdrollen en worden geconfronteerd met een nogal mysterieuze kracht.

Releasedatum: 12 november 2018