De Netflix film Ultras toont het ware gezicht van de Italiaanse hooligan wereld
Film & Serie

De Netflix-film Ultras toont het ware gezicht van de Italiaanse hooligan wereld

Italianen en voetbal zijn een dodelijke combinatie. Het land waar de keiharde hooligans vandaan komen en ze fanatieker zijn dan ooit. Netflix komt nu met een hele dikke trailer van de nieuwe hooligan film Ultras. In deze filmpje krijg je een kijkje binnen de gewelddadige wereld van de harde kern van de Italiaanse club Napoli.

In de film wordt je meegenomen door de vijftigjarige Sandro, de leider van Apache. Apache is een van de meest gewelddadige groepen binnen het hooliganisme. De liefde voor de club, geweld en elkaar is wat deze leden drijft. En daarom gaan ze soms over lijken.

In de film heeft Sandro net een stadionverbod gekregen. Zijn hele leven is daardoor veranderd. Hij is gaan inzien dat het leven meer is dan de tegenpartij aanvallen. De Apache leider ontmoet Terry, een prachtige dame waar hij meteen voor valt. Samen met Terry neemt hij de zorg van een 16-jarige jongen op zich die zijn broer heeft verloren tijdens een van de vele rellen.

Langzaam aan klimt de jongen naar de top van de Apache clan. Maar Sandro is het hier niet mee eens, hij heeft namelijk gezien wat dit allemaal met een mens doen. Deze prachtige film gaat over zoveel meer dan alleen geweld en voetbal. Liefde, broederschap, haat en beloftes zijn de kern ingrediënten van de film. Vanaf 20 maart is deze hooligan film te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.