De makers van Mocro Maffia komen met eerste Netflix original Ares
Film & Serie

De makers van ‘Mocro Maffia’ komen met eerste Netflix original ‘Ares’

Eindelijk heeft nederland waar het recht op heeft: een eigen officiële Netflix Original. De serie die in maar liefst 190 landen zal verschijnen gaat Ares heten. Ares, van de bedenkers van Mocro Maffia in samenwerking met Joardy season, is de eerste Nederlandse serie die gemaakt is door de Amerikaanse streamingdienst. En nu is ook de eerste trailer van Ares uitgebracht.

Ares ziet er uit als een duister en spannend verhaal. Het speelt zich af in centrum Amsterdam. De hoofdrolspelers zijn Jacob en Rosa, twee beste vrienden die zich aansluiten bij een geheim studentengenootschap. Een wereld vol luxe, rijkdom, macht en privileges. Maar waar ze al snel achter komen is dat hier ook veel nadelen aan kleven. De club heeft namelijk een duister verleden.

De trailer duurt maar 40 seconden maar ziet er gruwelijk uit. De sfeer is een beetje duister en het lijkt on-Nederlandse kwaliteit te hebben (met alle respect naar Nederlandse series). De cast is ook ijzersterk. Denk aan Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Hans Kesting en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Ook Minne Koole, genomineerd voor een Gouden Kalf in Niemand in de stad, speelt een rol. Check de brute trailer alvast hieronder: