Film & Serie

Vlaamse serie De Kraak binnenkort te zien op Amazon Prime Video

de kraak

De makers van de hitserie Undercover hebben niet stilgezeten met de komst van De Kraak. Deze Vlaamse serie zal binnen afzienbare tijd te zien zijn in Nederland. In dit artikel nemen we je mee in de verhaallijn, maar ook over vanaf wanneer dit misdaaddrama te zien zal zijn op de Nederlandse beeldbuis.

De Kraak van Undercover makers

Het verhaal van De Kraak is echter anders dan die van Undercover. Deze serie gaat meer over de digitale kant van de onderwereld: “Nadat de brave 20 jarige IT-student Jeremy Peeters een hackerswedstrijd wint, komt hij in aanraking met een aantal duistere figuren die hem vragen om voor hen te komen werken.’

‘Met de hulp van Jeremy wil de bende van crimineel Alidor Va Praet een digitale bankroof plegen. Maar dit is niet zomaar een bankroof. Het plan is om de grootste heist uit de geschiedenis te plegen. Het doelwit? Een grote bank in Frankfurt. In totaal willen ze het astronomische gedrag van € 350 miljoen buit maken.”

de kraak

Cast van De Kraak

Hoewel de serie van Vlaamse afkomst is, is er ook gedacht aan Nederlandse fans. Zo is er een rol weggelegd onze eigen Manuel Broekman. De productie is volledig bedacht en geschreven door Kristof Hoefkens en Maarten Goffin, die je misschien kan kennen van de succesvolle serie Spitsbroers.

de kraak

Waar is De Kraak te zien?

De Kraak zal vanaf 8 april om 20:30 wekelijks te zien zijn op Veronica. Ben je toch meer een fan van het kijken van series zonder reclame? Dan zal de serie ook wekelijks te zien zijn op Amazon Prime Video. Als deze  gloednieuwe misdaadserie ons hetzelfde gaat brengen als Undercover deed, kunnen wij niet wachten.

Tot die tijd is er nog genoeg te beleven op Amazon Prime Video. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen naar de beste series op Amazon Prime in Februari. Of ben je meer dan van documentaires? In dat geval heeft kickbokser Rico Verhoeven onlangs een documentaire uitgebracht. Kortom, genoeg te beleven.