De Kluis: nieuw restaurant in Haarlemmerstraat

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Amsterdam is een culinaire goudmijn rijker! Het Amsterdamse bank gebouw uit de jaren 20 herbergt nu een restaurant en bar De Kluis. Achter de grote deuren schuilt nu een royaal restaurant, bar en een oude kluis. Nu geen opslag van goud, maar een fortuin van smaken zoals het restaurant zelf zegt! 

De gerechten worden gemaakt door de Schots-Nederlandse chef William Bisset. Overdag is De Kluis de perfecte plek om even uit te blazen na een middag struinen door de Amsterdamse grachten, of om te flexwerken. ’s Avonds gaat de kluis pas echt open, letterlijk en figuurlijk: de naam komt van de oude bankkluis die tegenwoordig ook functioneert als wijnkelder. Vragen of je een kijkje mag nemen is geen probleem – vinden de werknemers alleen maar leuk.

Hieronder is alvast een klein voorproefje te zien van de overheerlijke gerechten!

De kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 03

De kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 04

De kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 05

En natuurlijk de inrichting!

De Kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 01 1

De Kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 02 1

De Kluis nieuw restaurant in Haarlemmerstraat 03 1

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...