De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen
Wheels

De Harleydutchies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen.

Van alle dingen waar je ons blij mee maakt staan rides en vrouwelijk schoon hoog op de ranglijst. Combineer deze twee en je krijgt de Harleydutchies, twee Hollandse meiden met een gezamenlijke passie: Motorrijden.

Manon en Sharon uit Twente delen deze gezamenlijke passie op hun Instagram pagina Harleydutchies. Neem een kijkje en je bent op slag verliefd. Of dit nu komt door de motoren óf door de meiden zelf laten wij in het midden.

Inspireren

De dames hopen met Harleydutchies mensen te inspireren om motor te gaan rijden en andere meiden te ontmoeten die deze hobby delen. En dat lukt ze behoorlijk aardig!

De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen 02
© Quinten Jacobs

De naam verklapt het misschien al een beetje, maar zelf rijden ze op beestachtig mooie motoren. Zo heeft Sharon een niet te zuinige Harley Davidson Softail Slim S en bedwingt Manon een customized Harley Davidson Sportster 1200 uit 1998. Kortom, motoren waar menig man jaloers op zal zijn!

Motorrijden doe je om het gevoel van vrijheid te ervaren, de power te voelen, even je verstand op nul te zetten en te genieten in deze hectische wereld vol verwachtingen.

De meiden hebben zoals je kunt zien een voorliefde voor Harley Davidsons, maar zoals ze zelf zeggen: “It doesn’t matter what you ride, as long as you ride”. Ook mode zit de vrouwen in het bloed, want naast hun vaste baan en rol als moeder hebben, zijn ze ook hun eigen kledinglabel Ironblack aan het ontwikkelen.

Bikes & Boards

Op zondag 16 september waren de dames aanwezig bij ‘Bikes & Boards’ op Zandvoort. Bij dit evenement draaide het vooral om custom bikes en klassieke surfboards. Zo werd er een motorrace gehouden op het strand, stonden de mooiste motoren uitgestald, kon men genieten van een surf demo en het prachtige weer.

De Harleydutchies waren hier natuurlijk ook aanwezig. Samen met fotograaf Quinten Jacobs troffen wij de meiden tijdens Bikes & Boards om een aantal uitzonderlijk mooie foto’s te schieten.

De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen 01
© Quinten Jacobs
De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen 03
© Quinten Jacobs
De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen 06
© Quinten Jacobs

Goede doel

Dan denk je dat we er zijn, maar nee. De meiden zetten zich ook nog eens in voor het goede doel, namelijk de gezondheid van mannen. Stoerder dan deze dames gaan we ze voorlopig niet vinden!

Tijdens de Gentlemansride van 30 september zijn de Harleydutchies één van de deelnemende teams, die middels donaties bij zullen dragen aan de Movember foundation. Deze organisatie gebruikt de donaties o.a. voor het onderzoek naar prostaatkanker.

De Harleyducthies combineren de dikste motoren met mooie Hollandse vrouwen 04
© Quinten Jacobs

Sharon en Manon zeggen zelf nog lang niet klaar te zijn met de Harleydutchies: “Motorrijden staat met stip op één en we hebben dan ook nog heel wat trips naar het buitenland op onze bucket list staan.”

Hopelijk voegen de meiden de daad bij het woord en mogen wij nog heel lang genieten van de mooie en leuke content van de Harleydutchies!