Food & Drinks

De Durango biertrein moet bij elke bierliefhebber op de bucketlist!

De Durango biertrein moet bij elke bierliefhebber op de bucketlist

Het is vrijdag avond, al je vrienden komen langs om voetbal te kijken en bier te drinken of jullie gaan met alle mannen de kroeg in. Een betere bierervaring kan je niet krijgen toch? Dat heb je dus even mooi mis! De ultieme bierervaring zul je meemaken met de Durango Brew Train door Colorado!

Met deze stoomlocomotief uit de jaren ’20 reis je door prachtige landschappen en geniet je van verschillende zelfgebrouwen biertjes uit Colorado. De trein vertrekt om 10 uur ’s ochtends vanuit Durango in Aminas Valley, waarna het avontuur begint.

Het enige wat je vanaf dat moment nog zelf hoeft te doen is biertjes proeven onder het genot van live muziek. En laten we het prachtige landschap niet vergeten. Tijdens deze reis wordt je dus volledig in de watten gelegd!

Tijdens de reis zijn er verschillende bierexperts aanwezig die jou alles kunnen vertellen over jouw favoriete biertje en met alle liefde hun samples met je delen.

Wil je een keer mee met de trein, dan moet je opschieten want voor deze mannen trip rijdt de trein slecht twee keer per jaar en dit jaar zit al volgeboekt. Nieuwsgierig? Op de website van Durango vind je meer informatie.

Hoe vet zou het zijn als er ook in Nederland een biertrein zou rijden? Gewoon instappen op Centraal en dan heel Europa af reizen. Lekker makkelijk Europa zien, biertje en muziek erbij en natuurlijk heel wat gezelligheid.