golfen hoge dijk golfen golfvaardigheidsbewijs GVB de dijk
Life

Haal je golfvaardigheidsbewijs (GVB) binnen één dag bij deze golfclub

Golfen is een sport die veel mensen onderschatten. Het lijkt wellicht makkelijk, maar je hebt toch wel wat oefening nodig om een goede slag in de heupen te krijgen. Daarnaast is het belangrijk dat je aan alle eisen voldoet en jouw golfvaardigheidsbewijs (GVB) haalt. Deze GVB bestaat uit een theorie en een praktijkexamen. Bij golfclub De Hoge Dijk kun je deze nu binnen een dag in de pocket hebben.

Golfvaardigheidsbewijs halen

Tijdens de lockdown is golfen alleen maar populairder geworden. Dit komt ook mede omdat dit een van de weinige sporten is die nog steeds beoefend kan worden. Het is dus echt een ‘lockdownhobby’ van veel mensen geworden. Toch is het belangrijk om jouw GVB te halen, zodat je over de kennis en het niveau beschikt om de baan op te gaan.

Bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam kun je jouw bewijs nu in 1 dag halen. Geen gedoe meer met verschillende lesdagen, agenda’s afstemmen en de schoolbanken in. Met een volledige dag knallen kun je jouw bewijs op theoretisch en praktisch gebied behalen. Je begint om 9 uur s’ochtends als rookie en loopt om 5 uur s’middags als een (beginnende) pro de baan af.

hoge, dijk, golfen, golfvaardigheidsbewijs, GVB
Foto: De Dijk

De Dijk

Golfcentrum De Dijk is een perfecte plek om te leren golfen. Er zijn veel verschillende soorten golfbanen en met jouw GVB op zak kun je beginnen bij de makkelijke, als je gevorderd bent kun je naar de moeilijkere banen. Alles op eigen tempo en niveau.

Om op een innovatieve manier te oefenen hebben ze ook de app Trackman Range in het leven gebracht. Dit is een golfapp die jouw ballen trackt en alles meet. Denk aan de snelheid, hoogte en afgelegde afstand van jouw bal. Dit kun je allemaal opslaan en analyseren. Daarnaast hebben ze een heerlijk terras waar je na jouw slagen kunt borrelen, minstens zo belangrijk.