De Canada Goose x Gore Tex collab is precies wat je nodig hebt voor de lente
Style

De Canada Goose x Gore-Tex collab is precies wat je nodig hebt voor de lente

Wat hebben Canada Goose en Gore-Tex gemeen? Ze staan allebei bekend om gave jassen die hun werk goed doen en de elementen trotseren. Voor deze nieuwe Nomad collection hebben ze de handen ineen geslagen om de ideale jas te kunnen bieden voor het komende seizoen. Missie geslaagd.

Deze Nomad items zijn gemaakt om in stijl en met comfort lenteweer-bestendig te zijn, wat je ook doet. Dat natuurlijk in de kwaliteit waar Canada Goose en Gore-Tex voor staan. De jassen zijn lichtgewicht en beschermen tegen wind en kou.

De Canada Goose x Gore Tex collab is precies wat je nodig hebt voor de lente 01

De twee jassen uit deze collectie die voor mannen zijn ontworpen hebben ook een verschil: The Nomad Jacket ademt meer, wat goed van pas komt bij hogere temperaturen en veel vocht. TheHybridge Lite jacket heeft meer een focus op het behouden van je lichaamstemperatuur. Handig wanneer je een typisch Hollands weertje op je dak krijgt. Voor elke functionaliteit een stijl.

Als je alles wat een man nodig heeft in één jas wil hebben, dan zit je hiermee goed. Een sterke samenwerking tussen Canada Goose en Gore-Tex, die weer krachtige en functionele fashion items hebben neergezet.

De Canada Goose x Gore Tex collab is precies wat je nodig hebt voor de lente 02

De Canada Goose x Gore Tex collab is precies wat je nodig hebt voor de lente 03