mud masters obstacle run 2019
Life

De brute Mud Masters Obstacle Runs van dit seizoen vind je in deze plaatsen!

De ultieme plek om je uithoudingsvermogen te testen en brute kracht in de strijd te gooien is de Mud Masters Obstacle Run. Deze keiharde uitdagingen vind je voor de rest van het lopende Mud Masters seizoen in de volgende plaatsen.

mud masters 2019 beach workout scheveningen

Mud Masters Biddinghuizen – 21 & 22 september 2019

De legendarische editie van Mud Masters zoals we ‘m kennen vind je op 21 en 22 september in Biddinghuizen. Deze modderige Obstacle Run is dit keer met een nieuw parcours, nieuwe hindernissen en een nieuw finish shirt! Op 22 september vindt ook de family edition plaats: een 3 of 5 kilometer lange, modderige stormbaan waar iedereen vanaf 6 jaar welkom is.

Mud Masters Airport Weeze 28 & 29 september 2019

Net over de Duitse grens kruip je op deze gruwelijke locatie op 28 en 29 september alleen of als team door de iconische modder van Mud Masters. Alle hindernissen, bunkers en hangars op het parcours doorsta je met het geluid van opstijgende vliegtuigen op de achtergrond. Het ideale recept voor een gruwelijke editie.

Op de 2e dag van Mud Masters Airport Weeze (29 september) is ook weer de family edition aanwezig. Laat de training maar beginnen.

Bekijk hier de trailer voor Mud Masters Airport Weeze 2019!