Vrijgezellenfeest mannen ideeën tips
Life

De beste bachelor tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Wanneer het huwelijksbootje al onderweg is wil je nog een keer een geweldige tijd hebben met je maten. Om onuitwisbare herinneringen te maken zorg je er natuurlijk voor dat de bachelor party extra knallend is. Met deze tips geef je het vrijgezellenfeest die upgrade.

Een klassiek vrijgezellenfeest voor mannen

De basis ingrediënten voor een bachelor party zoals die traditioneel gevierd wordt zijn natuurlijk drank, vrouwelijk schoon en vermakelijke opdrachten.

Om de avond met een goede smaak te beginnen kan je gaan voor een bier- of whiskey proeverij. Hiervan heb je ook varianten die aan huis geleverd worden. Mocht je de bachelor party op één locatie willen houden, kan het speciaalbier en de whiskey dus gewoon naar jullie toe komen.

De sfeer in de avond pompen doe je met hilarische opdrachten en spannende uitdagingen. Om goed voorbereid te zijn zet je die van te voren op een rijtje. Voor meer inspiratie zijn op internet talloze lijstjes met opdrachten te vinden.

Ten slotte geef je het vrijgezellenfeest een toffe upgrade met allerlei special effects. Zorg voor goed geluid, regel een karaoke set of ga het feest te lijf met een confettishooter.

Vrijgezellenfeest mannen originele ideeën tips

Originele ideeën voor een mannen bachelor party

Minder clichés en meer feest? Dat kan geregeld worden. Voor de avontuurlijke bachelor mannen is er de rallyrace. Op verschillende plaatsen in Nederland bestaat namelijk de mogelijkheid om te leren driften, slippen, rally rijden op het circuit, racen tegen je maten en nog meer.

Een ander bachelor idee vol actie is de brandweer survival vrijgezellendag. Op het programma staan vuur, water, sportiviteit en een snufje competitie. Aan het eind van de dag kunnen de rammelende magen geblust worden met BBQ catering, als je die bij de dag boekt.

Vrijgezellenfeest mannen ideeën tips

Maak er een uitje van

Nog eens góéd op stap met je vrienden. Het grote voordeel van uitgaan is dat bijna alles voor je geregeld wordt. Het enige waar je zelf voor zorgt is dat jullie na afloop thuis weten te komen.

Voor een spannende avond zit je bijvoorbeeld bij het Erotisch Diner goed. Klinkt misschien als iets voor koppels, maar niets is minder waar: hier worden jullie in de watten gelegd en vermaakt door spannende dames, onder het genot van een heerlijk diner. Daar komen uiteraard ook de bijbehorende drankjes bij kijken.

Om in de wilde feestsferen te blijven kunnen jullie The Hangover Citygame te lijf gaan. Tijdens deze real life game voeren jullie opdrachten gebaseerd op de film uit en wordt de avond vastgelegd op beeld. Sterke uitdagingen en een onvergetelijke tijd gegarandeerd.