De Berlijnse mancave waar iedere man van droomt!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Deze toffe mancave beschikt matzwarte muren, leren meubels, strakke accessoires en de mooiste elektrische gitaren als pronkstuk van de woning. En dit ook nog midden in de prachtige stad Berlijn. Wat wil een man nou nog meer?

Dit unieke appartement in het hartje van Berlijn beschikt over drie slaapkamers en een totale leefruimte van 150  m². De interieur designers hebben het ware gevoel van Berlijn in de woning verwerkt. Kijk en oordeel zelf maar!

De mancave waar iedereen man van droomt 01 De mancave waar iedereen man van droomt 02 De mancave waar iedereen man van droomt 03 De mancave waar iedereen man van droomt 04 1 De mancave waar iedereen man van droomt 05 De mancave waar iedereen man van droomt 06 De mancave waar iedereen man van droomt 07 De mancave waar iedereen man van droomt 08 De mancave waar iedereen man van droomt 09 De mancave waar iedereen man van droomt 10 1

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...