De behind the scenes video van Jutta Leerdam

Lees verder na de advertentie

Dat de heren van FHM een goede smaak hebben wat betreft vrouwen is natuurlijk geen geheim. Elk jaar stellen ze de FHM500 op met daarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland. En daar hoort ook een ‘Mooiste Billen van Nederland’ award bij, die dit jaar dit jaar naar Jutta Leerdam ging!

Jutta werd eerder al verkozen tot ‘Mooiste Sportvrouw van het jaar’, maar mag zich nu dus ook trotse bezitter van Nederland’s mooiste derrière noemen. En om dat heugelijke feit te vieren liet Jutta zich voor op de gevoelige plaat vastleggen.

Foto: Jaspey Suyk / FHM

De shoot die door top fotograaf Jasper Suyk werd gedaan is ook op bewegend beeld vastgelegd, waar vandaag onderstaande behind the scenes video van is verschenen. En we zullen je eerlijk zeggen, de beelden liegen er niet om!

Lees verder na de advertentie

Jutta is wat ons betreft dus terecht de grote winnaar. Wie weet eindigt ze volgend jaar op #1 en sleept ze ook nog de hoofdprijs in de wacht!

De volledige fotoshoot vind je in de FHM500 die je gratis krijgt bij aanschaf van een TABAC product. Je bestelt het blad via Wehkamp.nl.

Lees verder na de advertentie

Ontvang de nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox