Tech

De Aldi Air Lounger is terug en nog cheaper dan voorheen!

De Aldi Air Lounger is terug en goedkoper dan voorheen

Yasss! De Air Lounger van de Aldi is weer terug! Ruim een half jaar geleden vertelden we je voor het eerst over deze super relaxte Air Lounger. Deze week ligt-ie opnieuw in de schappen, en ook nog eens afgeprijsd ook.

De Air Lounger is een opblaasbaar loungekussen die je overal mee naartoe kan nemen. Lekker naar het strand maar geen zin om oncomfortabel te liggen? Geen probleem, gewoon even je Air Lounger uitslaan en je bent klaar om te chillen.

Voor op het strand, op de camping, op een festival of gewoon in de tuin. Het luchtkussen wordt geleverd met een handige draagtas, zodat jij overal in je nieuwste loungekussen kan liggen.

De Aldi Air Lounger is terug en goedkoper dan voorheen 01

De Air Lounger is er in twee designs, beide met een verhoogd hoofdkussen, zodat je nooit een stijve nek krijgt. Met een afmeting van 180 x 90 cm en een draagvermogen van 200kg ben je verzekerd dat je comfortabel ligt.

En het mooiste van alles is misschien nog wel het feit dat de Air Lounger is afgeprijsd, van € 12,99 naar € 9,99. Is toch weer een gratis biertje op het strand van Bloemendaal.

De Aldi Air Lounger is terug en goedkoper dan voorheen 02

De Air Lounger ligt deze week vanaf donderdag 2 augustus in de schappen. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!