Netflix

Eerste trailer van Day Shift met Jamie Foxx en Snoop Dogg uitgebracht

day shift netflix

In de nieuwe film Day Shift van regisseur J.J. Perry zijn vampierjagers onderdeel van de maatschappij, en vervullen hierbij een belangrijke rol. In beelden van de eerste trailer die gister is verschenen krijgt de kijker een idee van hoe dit er precies uitziet. De film brengt ons het sterren duo Jamie Foxx en Snoop Dogg dus we zijn benieuwd. 

Day Shift op Netflix

Day Shift gaat over de vampier jager Bud Jablonski (Jamie Foxx), een man wiens relatie met zijn vrouw (Meagan Good) en dochter (Zion Broadnax) enigszins gespannen is vanwege zijn stressvolle werk. Zijn familie denkt dat hij werkt als doodnormale zwembadreiniger, maar niets is minder waar.

Het enige wat Bud Jablonski wil is een goed leven voor zijn dochter. Aangezien hij zijn familie niet wil betrekken in het gevaarlijke werk wat hij doet, houdt hij vast aan zijn dekmantel als zwembadreiniger. Maar in werkelijkheid is hij een van de vele vampierjagers die actief op jacht is tegenover premies die te verdienen zijn.

Andere jagers als Big John Elliott (Snoop Dogg) worden hierbij betrokken om te blijven strijden tegen het grote kwaad, of zoals Snoop in de trailer zegt: “Vampieren jagen is een business. Cutting necks and cashing checks.” Aan de trailer te zien gaat dat er behoorlijk bloederig aan toe.

Nieuwe films en series op Netflix

Als we kijken naar het verhaal lijkt het erop alsof Day Shift in hetzelfde rijtje komt als de John Wick-films. Niet heel gek ook, aangezien J.J. alle stunts verzorgde in het tweede deel ervan. Of Day Shift een grote hit gaat worden valt nog te bezien, maar kijkende naar de trailer staat ons een bloederig spektakel te wachten op 12 augustus.

day shift netflix

Wil je tot die tijd meer lezen op het gebied van films en series? Houdt onze website dan goed in de gaten, of lees eens één van onze andere artikelen: