David Lloyd premium gym
Foto: David Lloyd Amsterdam
Health

David Lloyd Clubs: luxe faciliteiten en groepslessen van hoogste niveau

De sportscholen zijn alweer een paar weken open en dat moet gevierd worden! Ben jij op zoek naar een hoge kwaliteit gym, waar je jouw fysieke en mentale gezondheid een boost kunt geven? Dan is David Lloyd Clubs officieel de beste optie. De Premium Health Clubs van David Lloyd staan namelijk bekend om hun luxe faciliteiten, goede sfeer en knallende groepslessen. Onlangs zijn er een aantal unieke groepslessen geïntroduceerd waarmee je in de perfecte shape komt voor de zomer!

David Lloyd Clubs: ‘’The Best Gym in Town’’

We weten allemaal dat de keuze voor een sportschool jouw motivatie kan maken of breken. Zodra je bij een sportschool van David Lloyd binnenloopt heb je jouw motivatie meteen teruggevonden. De clubs kenmerken zich door luxe, ruimte, hoge kwaliteit en een gezellige community. Niet voor niets staan de sportscholen van David Lloyd Clubs bekend als een van de beste van Europa.

Met 123 clubs – waarvan 100 clubs in Engeland, 23 clubs in Europa waarvan 7 in Nederland, is David Lloyd Clubs een grote speler. Door jarenlange ervaring weten ze exact wat leden willen en nodig hebben. Alle leden van David Lloyd Clubs kunnen namelijk naast de fitnessfaciliteiten en gevarieerde groepslessen ook genieten van spa’s, luxe lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en gespecialiseerde sportzaken. Ook de racketsport faciliteiten van DL zijn ongeëvenaard met 1.080 tennisbanen en 400 badminton- en squashbanen.

Het team van David Lloyd Clubs bestaat inmiddels uit 6000 medewerkers waaronder 1800 gekwalificeerde gezondheid – en fitness experts en 400 tennis professionals. Samen creëren ze dan ook de allerbeste en meest unieke groepslessen, waarvan er deze maand een aantal nieuwe worden gelanceerd. Maak kennis met CYCLONE, RYTHM, IGN1TE en SPIRIT.

david lloyd gym groepslessen
Foto: David Lloyd Amsterdam

Unieke nieuwe groepslessen gelanceerd

Om het aanbod gevarieerd en vernieuwend te houden zijn deze nieuwe groepslessen ontwikkeld. Binnen het aanbod is er voor ieder wat wils, of je nou af wilt vallen, wilt groeien, nieuwe skills wilt leren of voornamelijk je mentale gezondheid een boost wilt geven. Hieronder een overzicht van de nieuwe intensieve lessen.

CYCLONE

Deze nieuwe groepsles is er een waar de leden hun fiets skills kunnen verbeteren. Elke les wordt anders ingezet door middel van verschillende routes die virtueel worden weergegeven naast je prestaties en skills op het groepsscherm. Dit samen met de instructeur zorgen voor extra motivatie en worden kracht, snelheid en conditie snel verbeterd. Meer info lees je hier.

RYTHM

Losjes in de heupen? Naast het knallen op de fiets wordt in de les RYTHEM uplifting muziek, ambilights en dans hiermee gecombineerd. Naast het fysieke aspect wordt in deze les stress gereduceerd en je gemoedstoestand verbeterd. Meer weten? Check de info hier.

IGN1TE

Deze les is een mix van cardio- en kracht-gebaseerde intervaltraining met hoge intensiteit. De atletische- en martial arts gebaseerde bewegingen met high-energy muziek zorgt voor een natuurlijke wijze van toename van adrenaline. Snelheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in een korte tijd verbeterd. Een push voor dat zomerlichaam!

SPIRIT

Kracht, energie en rust komen in deze les samen voor een holistische ervaring. Het vergroten van je concentratievermogen, een ontspannen gevoel en het verminderen van stress staan voorop bij SPIRIT. De diepe ademhalingstechnieken in combinatie met  vloeiende bewegingen zorgen voor een kwaliteitsverbetering van de nachtrust. Perfect voor jouw mentale bewustzijn.

David Lloyd groepslessenpg
Foto: David Lloyd

Work hard, play hard(er)

Uitgezweet? Dan is het tijd voor een goede dosis ontspanning. Bij David Lloyd Clubs ben je dan aan het juiste adres. Je kunt bij elke vestiging genieten van de zwembaden en spa’s. Relaxen op de verwarmde bedden, de jacuzzi in of nog even een paar baantjes trekken. Dit is geen sportschool waar je even in en uit loopt.

Achteraf kun je in de luxe lounges genieten van een bak koffie, gezonde smoothie of een lekkere maaltijd. Nog wat werk te verzetten? Je kunt hier ook heerlijk zitten met je laptop. Benieuwd geworden naar de verschillende memberships, locaties en overige info? Check de website van David Lloyd Clubs.

david lloyd zwembad
Foto: David Lloyd Amsterdam