David Lloyd Amsterdam
Health

David Lloyd viert heropening Premium Health Clubs met gratis sporten

De sportscholen zijn weer open en dat moet gevierd worden! David Lloyd, één van de mooiste Health Clubs van Amsterdam, heeft daarom een toffe actie opgezet om iedereen weer lekker aan het sporten te krijgen. Nieuwe leden kunnen namelijk gratis sporten tot augustus. Om het feest compleet te maken mogen wij ook nog eens een jaar lang gratis sporten weggeven. Een gezonde dosis motivatie dus!

Premium Health Club David Lloyd

Zodra je bij David Lloyd in Amsterdam binnenloopt heb je jouw motivatie meteen teruggevonden. De unieke mix van een grote en gezellige community, prachtige faciliteiten en een ruime gym maakt de Health Club tot één van de meest gewilde gyms van Amsterdam.

Momenteel heeft David Llyod een hele toffe actie lopen waarbij nieuwe leden kunnen tot augustus gratis mogen sporten. Je betaalt ook geen inschrijfgeld, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Meld je aan via deze link! De gratis sporten actie is beschikbaar bij alle David Lloyd locaties.

David Lloyd staat bekend om zijn hoge kwaliteit health clubs. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Capelle en Eindhoven zijn ze inmiddels een gevestigde naam in Nederland. En dat is niet zonder reden, elke individuele club beschikt namelijk over een aantal faciliteiten zoals:

  • een prachtig zwembad
  • tennisbanen
  • badminton en squashbanen
  • spa met sauna en stoombad
  • lounge met gratis Wi-Fi
  • restaurant met heerlijk gezond eten
  • crèche en zelfs kinderdagverblijven

David Lloyd viert heropening Premium Health Clubs met gratis sporten 2

Speciale studio’s voor groepslessen

Naast al deze prachtige faciliteiten worden er in de Health Clubs van David Llyod meer dan 100 groepslessen per week gegeven. De clubs beschikken over meerdere speciaal ontworpen studio’s die volledig zijn ingericht op de specifieke groepslessen die er worden gegeven.

Zo vind je in de clubs speciale Blaze studio’s voor kickboks-lessen en fullbody workouts, een Spinning studio voor Group Cycling, High energy studio’s voor HIIT trainingen, maar ook Body & Mind studio’s voor holistische lessen zoals Yoga en Pilates. Genoeg variatie en uitdaging voor iedereen.

David Lloyd Amsterdam

Win een jaar gratis sporten bij David Lloyd

Wil jij graag sporten in de meest complete Club van Amsterdam? Dat kan! Wij mogen namelijk een David Lloyd jaarlidmaatschap op locatie Amsterdam weggeven. Geniet een jaar lang van de beste gym faciliteiten, een heerlijk zwembad en een luxe spa.

Hoe doe je mee?

Heel simpel: meldt je aan voor onze nieuwsbrief hieronder en eind deze maand selecteren wij uit alle aanmeldingen een winnaar. We nemen via email contact met de winnaar op!

David Lloyd Amsterdam zit gevestigd op de Overtoom 557, in het hartje van de stad dus. Benieuwd naar hoe deze prachtige Club er van binnen uitziet? Check dan onderstaande beelden.

David Lloyd Amsterdam

David Lloyd viert heropening Premium Health Clubs met gratis sporten 1

David Lloyd viert heropening Premium Health Clubs met gratis sporten 6

David Lloyd Amsterdam

David Lloyd viert heropening Premium Health Clubs met gratis sporten 5