Film & Serie

Openhartige documentaire over David Beckham nu te zien op Netflix

david-beckham-netflix-documentaire
Foto: Instagram (@davidbeckham)

Een van de meest succesvolle, stijlvolle en ondernemende voetballers aller tijden heeft eindelijk zijn eigen documentaire: David Beckham (48). In deze docu, bestaande uit vier afleveringen, komt het leven van de legendarische Britse superster aan bod. Het gaat onder andere over zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen en zijn band met zijn familie. De documentaire staat vanaf vandaag, 4 oktober, op Netflix.

David Beckham heeft eigen documentaire

Het Britse stijlicoon staat al jaren aan de top. Eerst als voetballer, familieman en inmiddels ook als ondernemer. Beckham speelde onder andere voor Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy en PSG. Zijn vrije trap was zijn grootste wapen, naast zijn iconische stijlen. De stijl van David Beckham was standaard trending en hij werd daarmee een icoon op en naast het veld.

Ook zijn liefde voor familie komt aan de orde. Hij is al sinds jaar en dag samen met Victoria Beckham, eerder bekend als een van de Spice Girls. Victoria, vrienden van David en zijn familie komen aan het woord. Oud-teamgenoten van de voetballer spreken ook over de ambitie, klasse en het karakter van Beckham. Zo krijg je een uniek inkijkje in het leven van een superster.

Inmiddels succesvol ondernemer

Momenteel staat David Beckham van de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami. Hij is daar mede-eigenaar en heeft een bijzondere movement gecreëerd. Onder andere Lionel Messi, Jordi Alba en Sergio Busquets staan daar onder contract. Beckham heeft hiermee voetbal in Amerika op de kaart gezet en voor het eerst is de MLS een begrip aan het worden. Ook na zijn carrière heeft hij dus een grote invloed.

De inspirerende docu, met nooit eerder vertoonde beelden, is vanaf nu exclusief te streamen op Netflix. Bekijk de trailer van de serie alvast hieronder. Direct alle afleveringen streamen? Kijk dan hier.