datingtips liefdesleven inner circle app
Life

3 Datingtips om je liefdesleven te boosten na de lockdown

Voor vrijgezellen is het afgelopen jaar niet makkelijk geweest. Veel swipen en appen, maar geen fysieke dates. Gelukkig mogen we steeds meer en kunnen we weer massaal aan het daten. Ben jij nu eindelijk op zoek naar iets serieus? Dan hebben we 3 tips om je liefdesleven een kickstart te geven!

1. Zoek like-minded singles

Het ligt vrij voor de hand, maar ga op zoek naar een persoon die hetzelfde zoekt als jij. Singles weten goed wat ze willen. Nu de lockdown voorbij is, is de behoefte aan iets serieuzer groter dan ooit. Herken jij jezelf hierin? Dan is Inner Circle zeker iets voor jou.

datingtips inner circle

Bij deze app draait alles om offline daten, de plek waar het natuurlijk écht gebeurt. Een van de unieke features is het screeningproces, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over nep-accounts. Zo ontmoet je alleen mensen die ook serieus op zoek zijn naar een date in real life.

2. Zet je beste beentje voor

Om mensen te vinden die echt bij je passen is het belangrijk om je dating game naar een hoger niveau te tillen. Niemand zit te wachten op een profiel zonder informatie of leuke foto’s, dus durf jezelf te laten zien. Of je nu van lekker eten, reizen of van lezen houdt, laat het zien! Een uitgebreid profiel laat zien dat je daten serieus neemt en maakt het makkelijker om de juiste match te vinden.

Als één van de weinige dating-apps weet Inner Circle dat een goed profiel cruciaal is. Alle profielen zijn voorzien van veel informatie, waardoor je gemakkelijker iemand vindt die bij je past. Ook zie je alleen profielen van mensen die iets met jou gemeen hebben. En mocht je kieskeurig zijn, dan kun je ook nog filteren. Op naar meer matches dus!

datingtips inner circle

3. Vraag je date mee uit

Je rijkgevulde profiel, goede foto’s en geweldige gespreksopeners hebben ervoor gezorgd dat je al in contact bent gekomen met potentiële dates. De gesprekken gaan soepel en het ziet ernaar uit dat je match jou leuk vindt. Tijd om je date mee uit te vragen! Maar hoe doe je dat? We kunnen het begrijpen als je een beetje roestig bent na al die maanden thuis zitten.

Inner Circle helpt je op weg met een unieke feature. Je vindt in de app namelijk door members geselecteerde locaties die perfect zijn voor een eerste date. Sterker nog, je kunt jouw favoriete plekken opzoeken en checken wie er nog meer heen gaan. Kan je ze meteen een berichtje sturen om kennis te maken bij jullie favoriete spot.

datingtips inner circle

Weet je nog steeds niet zeker of je klaar bent om offline te gaan? Geen zorgen, de legendarische events van Inner Circle komen snel weer terug. Denk aan pop-up party’s, zomerfestivals en nog veel meer moois.

Ben jij klaar om je liefdesleven een boost te geven? Meld je dan nu aan bij Inner Circle!


In samenwerking met Inner Circle