Film & Serie

Daryl Dixon gaat solo: nieuwe ‘The Walking Dead’ spin-off

Daryl Dixon gaat solo in nieuwe The Walking Dead spin off 1
(Foto: BSR)

De wereld van ‘The Walking Dead’ breidt zich uit! Na een lange verwachting is de trailer van ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ eindelijk uitgebracht. De populaire serie brengt een nieuwe spin-off met één van de meest geliefde personages, Daryl Dixon. Zal hij zich staande kunnen houden in de ruïnes van Frankrijk?

Een nieuw avontuur voor Daryl Dixon

In de spin-off volgen we het personage Daryl Dixon, vertolkt door Norman Reedus. Daryl is een bekend en favoriet gezicht uit de originele serie ‘The Walking Dead’. De trailer onthult een verrassend begin van de reeks, waar Daryl aanspoelt op een Frans strand en terechtkomt in een klooster.

Daryl krijgt de zware taak om een jongen veilig naar een bepaalde locatie te brengen, dwars door zombie-geïnfecteerde gebieden. De serie gaat op 10 september van start op de Amerikaanse televisie. Voor de fans in Nederland blijft het echter nog even spannend wanneer en waar de serie te zien zal zijn.

Een sterke cast en een tweede seizoen

Naast Norman Reedus worden we ook getrakteerd op Clémence Poésy en Adam Nagaitis als nieuwe gezichten in de serie. Clémence’s personage Isabelle lijkt een belangrijke rol te spelen in Daryl’s nieuwe avontuur, terwijl Adam Nagaitis’ personage Quinn een machtig figuur is in het post-apocalyptische landschap.

Voor de fans is er nog meer goed nieuws, want er is al een tweede seizoen van de spin-off besteld. De eerste tien minuten van de première-aflevering zullen exclusief beschikbaar zijn op AMC+ vanaf zaterdag 22 juli.

Daryl Dixon gaat solo in nieuwe The Walking Dead spin off

De strijd tegen zombies

De serie begint met een mysterie: Daryl wordt wakker in Frankrijk zonder enige herinnering aan hoe hij daar terecht is gekomen. Hij ontmoet nieuwe bondgenoten, waaronder een mysterieuze religieuze orde, en krijgt de missie om een jongen genaamd Laurent door de Provence te leiden om “de heropleving van de mensheid” te beginnen.

De setting van Frankrijk is van groot belang voor de toekomst van ‘The Walking Dead’, omdat de zogenaamde slimme zombies daar voor het eerst in de franchise verschenen. Regisseur Greg Nicotero belooft dat de ‘Daryl Dixon’ serie de verwachtingen van fans zal overtreffen met nieuwe personages, nieuwe thema’s en een opwindende uitbreiding van het genre. Kortom, we kunnen ons opmaken voor meer actie, meer avontuur en natuurlijk meer zombies!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead)