Life

Met deze 7 cunnilingus tips vergeet ze jou nooit meer

cunnilingus tips technieken

Als je een stomende vrijpartij hebt, en je wilt dat ze jou nooit meer vergeet, dan moet je jouw mond voor iets anders gebruiken dan alleen die gladde praatjes. Als je down south gaat, en haar wilt plezieren met die tornado-tong van je, dan moet je wel weten wat je doet. Wij hebben 7 cunnilingus technieken waarmee jij een onvergetelijke indruk op haar achterlaat.

De meest efficiënte cunnilingus technieken

Haar benen uit elkaar trekken en zonder waarschuwing een duikvlucht richting haar fluwelen kussentjes nemen is not-done. Een vrouw heeft tijd nodig om opgewonden te raken, dus doe het rustig aan. En zelfs als je op je bestemming bent aangekomen, dan moet je jezelf realiseren dat het geen broodje kebab is waar je ongegeneerd van kunt bunkeren. Wij geven je 7 tips waarmee je haar de sterren van de hemel laat voelen.

1. Zorg voor een relaxte sfeer

Een relaxte sfeer is sowieso de basis om intiem te kunnen zijn met een vrouw, anders klapt ze dicht als een mossel en dan kun je onverrichter zake weer naar huis. Zorg ervoor dat ze zich op haar gemak voelt en bouw de seksuele spanning rustig op. Als ze zich relaxed voelt bij jou dan is ze sneller bereid om zich helemaal te geven aan je.

2. Kies een goede positie

Misschien heb je al iets geleerd van het artikel De 5 beste standjes voor gevorderden, maar misschien is zij daar nog niet klaar voor. Kies een positie die voor jullie beiden werkt, zoals een kussentje onder haar billen. Dat ligt voor haar een stuk makkelijker, en jij hebt de volgende dag minder kans op een nekhernia. Kussen onder of achter de rug kan natuurlijk ook. De juiste positie voor orale bevrediging is key, zo is het.

cunnilingus

3. Een beetje pesten is niet erg

En dan hebben we het niet over het afpakken van haar lunchpakket. Nee. Als je jouw hoofd tussen haar benen hebt geïnstalleerd dan moet je niet als een dolle stier op die clitoris mikken. Dat komt later wel. Kus eerst haar dijbenen, schaamlippen en alles eromheen, en zachtjes! Pest haar een beetje met het vermijden van haar lanceerknopje. Gebruik je handen om haar benedenlichaam te strelen. Ze zal er alleen maar meer opgewonden van raken.

4. Tijd voor het echte werk

De ene techniek voor orale bevrediging is de andere niet. Als ze genoeg opgewonden is dan kun je haar clitoris stimuleren. Het puntje van je tong geeft een ander gevoel dan de vlakke kant, dus gedraag jezelf niet alsof je bezig bent met het eten van een softijsje. Gebruik het puntje van je tong subtiel om erachter te komen welke beweging zij het lekkerste vindt. Tip: zorg voor consistent tempo en bewegingen, stop dus niet telkens of abrupt.

cunnilingus 1

5. Haar lichaam geeft aan of jij je best doet

Als je goed bezig bent dan is dat te merken aan haar lichaam. Als ze als een stuk drijfhout in bed ligt dan doe je iets verkeerd. Je kunt aan het bewegen van haar heupen en aan haar ademhaling merken of je de juiste snaar raakt, en niet per ongeluk met haar navel bezig bent. Als je haar reactie op jouw orale activiteiten in de gaten houdt dan kun je daar op anticiperen.

6. Op naar haar hoogtepunt

Als je in de gaten hebt hoe je haar gevoelige speldenknop kan stimuleren dan kun je het tempo een beetje opschroeven. Als ze tegen haar orgasme aanzit, dan moet je die beweging en hetzelfde tempo wederom aanhouden. Doe je dat niet, dan gaat de fluitketel van het vuur en dan moet je weer opnieuw beginnen. Als ze is klaargekomen dan is jouw missie als onovertroffen minnaar volbracht.

cunnilingus

7. Laat haar even bijkomen

Een vrouw heeft na een orgasme even de tijd nodig om terug op aarde te landen. Dus geef haar even de tijd en duik er niet meteen bovenop. Haar heilige tempel is vlak na haar hoogtepunt nog erg gevoelig, dus laat haar even bijkomen voordat jullie verder gaan met het liefdesspel. Tijd voor elkaar nemen is ook onderdeel van het liefdesspel.