terra luna classic
Geld & Carrière

Crypto Terra Luna Classic overtreft verwachtingen en gaat door het dak

Na de ineenstorting van de cryptocurrency Terra Luna heeft Terra een nieuwe Chain gelanceerd. De doorstart van Terra Luna Classic (LUNC) vond eerder dit jaar al plaats, en dat is zijn vruchten nu aan het afwerpen. De afgelopen twee weken is er een gigantische prijsstijging te zien. 

Luna Classic (LUNC)

De afgelopen maanden heeft het netwerk grote updates doorgevoerd. Eind augustus herintroduceerde ze de mogelijkheid om LUNC weer te staken. Als we kijken naar de beloningen die investeerders kunnen verdienen, is het niet heel bijzonder dat de koers momenteel zo snel stijgt.

Even terug naar die beloningen. Als je je Terra Luna Classic vastzet kan je daar een rendement van maar liefst 37,8% uithalen. In totaal staat er zo’n 7% van de totale voorraad vast. Uit de laatst bekende data bleek ook dat het handelsvolume van de munt explosief is toegekomen.

terra luna classic TERRA LUNA CLASSIC KOPEN

1,2% Burn Tax

Maar het wordt nog beter. Ook gaat er in de aankomende weken een nieuwe aanpassing gedaan worden aan het netwerk. Transacties dienen vanaf dat moment transactiekosten van 1,2% te betalen, wat vervolgens weg wordt gehaald uit de voorraad, oftewel ‘geburned’.

Hierdoor wordt de totale omloop verkleind, waardoor het op z’n beurt een positief effect op de koers kan hebben. We raden iedereen overigens wel aan om genoeg onderzoek te steken voordat je een risicovolle investering maakt in een sterk fluctuerende markt zoals crypto. Bij de Nederlandse Terra Luna Classic Telegram groep vindt je meer info.

TERRA LUNA CLASSIC KOPEN

Slim investeren in crypto

Vind je het leuk om meer inspirerende verhalen over crypto te lezen? Als we de experts mogen geloven, zal het niet lang meer duren voordat we de volgende bull run in gaan. Tijd dus om je in te lezen in het onderwerp: