Crypto

De 7 meest ondergewaardeerde crypto projecten in 2023

ondergewaardeerde crypto projecten 2023

In de wereld van crypto zijn er talloze projecten die interessant kunnen zijn voor beleggers. Wanneer je ondergewaardeerde projecten herkent, kan je zomaar investeren in een crypto munt die je gigantisch veel winst kan opleveren. Hieronder bespreken we zeven crypto projecten die momenteel ondergewaardeerd zijn in onze ogen, maar veel groeipotentieel hebben in 2023 en komende jaren.

7. Woo Network ($WOO)

WOO Network is een project dat zich richt op de ontwikkeling van een protocol voor CeFi en DeFi. Het biedt een aantal verschillende producten, zoals een platform voor het lenen en uitlenen van tokens, een platform voor het verhandelen van tokens en een platform voor het verkrijgen van rente op tokens.

Een van de grootste pluspunten van WOO is dat het samenwerkt met een aantal grote partners, zoals Binance en Crypto.com, en ook “liquiditeit als service” biedt voor institutionele klanten. Dit kan Woo Network een belangrijke speler op de markt maken.

6. Oasis Protocol ($ROSE)

Oasis Protocol is een ander interessant project, dat zich richt op de ontwikkeling van een snelle en privacyvriendelijke blockchain. Het project is gebouwd op de Substrate-blockchain, waardoor het gemakkelijk op te schalen is en snelle transacties mogelijk maakt.

Een van de grootste pluspunten van Oasis is dat het team constant geld ophaalt van grote investeerders. Zo heeft het project in mei van 2022 bijvoorbeeld $235 miljoen opgehaald. Dit geeft aan dat er een groot vertrouwen is in de toekomst van Oasis.

5. Near Protocol ($NEAR)

Near is een project dat al flink wat aandacht heeft gekregen vanwege de technologische innovaties die het aanbiedt en de grote financiering die het heeft ontvangen, namelijk meer dan $500 miljoen. Het project biedt goedkope transacties, grote schaalbaarheid, carbonneutraliteit en al meer dan 24 miljoen gebruikers. Dit maakt het een serieuze concurrent voor Ethereum, vooral als het gaat om layer 1-projecten.

4. Boson Protocol ($BOSON)

Boson Protocol is een project dat zich richt op de tokenisering van fysieke goederen. Het maakt gebruik van NFT’s (non-fungible tokens) om fysieke producten te digitaliseren en te verhandelen op de blockchain. Dit maakt het mogelijk om elk fysiek object te tokeniseren, over te dragen en te verhandelen als een inwisselbare NFT. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen fysieke handel en de digitale blockchain. 

3. PancakeSwap ($CAKE)

PancakeSwap is een van de grootste decentrale beurzen ter wereld. Het is gebouwd op de Binance Smart Chain, waardoor het snelle transacties en lage kosten biedt. Een van de grootste pluspunten van PancakeSwap is dat het een van de eerste DEX’s was die gebruik maakte van liquidity pools, waardoor het gemakkelijker is om tokens te ruilen zonder dat er een tegenpartij nodig is.

2. Lukso ($LYXe)

Lukso is een opkomend project dat zich richt op de ontwikkeling van een nieuwe layer-1 blockchain. Dit platform moet zowel geschikt zijn voor gebruik in de wereld van DeFi als voor traditionele bedrijven en organisaties. Het project heeft ook een aantal bekende mensen aan zich verbonden, waaronder oprichter Fabian Vogelsteller.

Een van de belangrijkste kenmerken van Lukso is de komst van de mainnet. Dit zal het platform een stuk stabieler en betrouwbaarder maken. Het project is momenteel nog niet te vinden op populaire gecentraliseerde cryptobeurzen, maar er wordt verwacht dat dit in de toekomst zal veranderen. Er wordt ook verwacht dat het maximale aanbod van LYXe-tokens binnenkort zal worden verminderd, wat kan leiden tot een stijging van de waarde.

1. Ocean Protocol ($OCEAN)

Ocean Protocol is een project dat zich richt op de ontwikkeling van een decentrale datamarktplaats. Het doel is om bedrijven en organisaties in staat te stellen om data te delen, te verkopen of te ruilen, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy van de gebruikers.

Het project maakt gebruik van blockchain-technologie om de data te tokeniseren en te verhandelen, waardoor het gemakkelijk te traceren en te verifiëren is. Een van de grootste pluspunten van OCEAN is dat het een van de eerste projecten is dat zich richt op de ontwikkeling van een datamarktplaats.

Let op: Wij geven nooit financieel advies en deze bijdragen zijn niet op deze manier te interpreteren. Het is enkel en alleen ons doel om de lezer te informeren over de stand van zaken. Wij raden aan om altijd eigen onderzoek te doen en van daaruit te beslissen waarin, wanneer en hoeveel je wilt investeren