Wheels

Crawler TRC 428: stoere off road trailer maakt kamperen stijlvoller

crawler-trc-428

Kamperen suf? Niet met deze stoere off road trailer van caravanbouwer Crawler. Het nieuwe model TRC 428 is de verbeterde versie, zowel van buiten als van binnen. Deze volledig geïsoleerde camper maakt kamperen komende zomer (en alle andere seizoenen) een stuk leuker.

Crawler TRC 428: perfect voor jouw vakantie

Doordat deze Crawler geïsoleerd is kun je hem eigenlijk het volledige jaar gebruiken. De manier hoe deze Crawler is geïsoleerd past perfect bij de ruige look. De binnenwanden zijn met een 5mm dikke laag overgespoten. Je kunt de caravan een kleur geven naar eigen smaak.

De deur van deze Crawler zit aan de achterkant. Ook deze heeft een tof design. Je scharniert de klep omhoog, deze blijft openstaan door de gasgevulde drukveren. Het onderste deel klapt handig omlaag en is daarmee het trapje waarmee je jouw huis op wielen instapt.

crawler, trc 428, camper, trailer

De binnenkant

Elke caravanliefhebber weet dat de binnenkant minstens zo belangrijk is. Je hebt bij de ingang een afstandsbediening voor het licht. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om jouw spullen op te bergen.

Binnen vind je twee banken, waarbij je uit zeven verschillende kleuren kunt kiezen. Daarnaast bijpassende kussens en een tafel. Hier kun je jouw bed van maken. Je kunt de boegwand open klappen, hiermee creëer je meteen een tentje met daarin nog een bed. Perfect voor de kids bijvoorbeeld.

In totaal weegt de Crawler, als leeggewicht, 750 kilo. De prijs is als je het ons vraagt best wel schappelijk, voor 28.000 euro is dit huisje op wielen van jou. Check de site van Crawler voor alle opties.

crawler trc, caravan, kamperen