copshop gerard butler
Film & Serie

Copshop: bizarre old school actiefilm met Gerard Butler

Vanaf vandaag (9 september) is Copshop, de nieuwe film van Gerard Butler, in de bioscoop te bewonderen. Een film vol bizarre dialogen, obscure personages en keihard geweld. Een aanrader voor alle liefhebbers van old school actiefilms.

Copshop: film vol met killers

Copshop is een ander woord voor politiebureau. Dit is ook de locatie waar het grootste gedeelte van de film zich afspeelt. Gerard Butler speelt een huurmoordenaar genaamd Bob Viddick, die op een missie is om oplichter Teddy Muretto (Frank Grillo) op te sporen. Teddy laat zich echter arresteren om uit handen van Bob te geraken. Maar dat loopt toch iets anders dan hij had gehoopt.

Bob Viddick doet zich namelijk voor als dronkenlap en laat zich ook arresteren. Wat je daarna krijgt is een hilarische en spannende situatie. Ze zitten samen in de gevangenis en de agenten hebben geen idee waarom deze mannen zich hebben laten opsluiten. Uiteraard is dit slechts het begin, we zullen geen andere spoilers verklappen.

copshop film

Heerlijke actie en karakters

De film zit vol met gekke dialogen, bijzondere karakters en vooral heel erg veel actie. Het heeft door alle gekte zelfs iets weg van een cartoonachtige film. Schrijver en regisseur Joe Carnahan heeft in ieder geval zijn best gedaan om er iets unieks van te maken. Daarnaast is het leuk om Gerard Butler in de rol van humoristische huurmoordenaar te zien.

Liefhebbers van old school actiefilms vol met slechteriken en agenten moeten deze film zeker zien. Het is een vermakelijke film waarbij je je geen seconde zult vervelen. Copshop draait vanaf vandaag in de bioscopen.