decathlon padel
Health

Copa de Padel: Decathlon organiseert eerste internationale padelevenement in Nederland

Padel is mega populair geworden de laatste jaren. Je kunt padel het beste omschrijven als een mix tussen squash en tennis. Om de snelstgroeiende sport van Nederland te vieren organiseert Decathlon het eerste internationale padelevenement in Nederland: de Decathlon Copa de Padel.

Copa de Padel

Liefhebbers kunnen eindelijk genieten van padel op het allerhoogste niveau. Op 3,4 en 5 september gaat dit feest plaats vinden op het Jaarbeursplein. Dit plein zal omgetoverd worden tot het King of the Court Stadion. In deze Spaanse (in Spanje worden dit soort evenementen veel georganiseerd) padelarena kun je (coronaproof) genieten van de allerbeste spelers ter wereld.

Tijdens het evenement worden wedstrijden afgewisseld met demoteams van mediasterren en sporthelden. Elke dag zal er een middag en een avondsessie plaats vinden van gemiddeld 3 uur. Deze wedstrijden bestaan uit damesdubbels, herendubbels en een demonstratie. Het mooiste is: jij kunt er vanuit een heuse skybox bij zijn.

Sport en festival

Het belooft een groot spektakel te worden. Toernooidirecteur Geert Jan van Dijken zegt hierover het volgende: Ik ben trots dat wij het publiek in zo’n ambiance kennis laten maken met padel en dat we de Nederlanders een kans geven zich te meten met de internationale top in Utrecht. We gaan er samen met de sporters, bezoekers en live-entertainment een groot feest van maken op het Jaarbeursplein.”

Wil jij hier bij zijn? Je kunt nu nog tickets scoren. ickets kosten op vrijdag €25, op zaterdag €30 en zondag €35. Kaarten voor de skybox met 4, 6, 8 of 10 personen zijn te koop via https://decathloncopadepadel.nl/.