Lifestyle inspiratie voor mannen

1.5M

pageviews p/m

900K

unieke bezoekers

20-45

leeftijd doelgroep

120K

social media fans

Dit is Manly

Met mooie en inspirerende content bereikt Manly maandelijks bijna een miljoen lezers. Van style-tips, snelle bolides, geld en carrière, mooie huizen, film en serie tot de beste hotspots. Manly informeert over alle belangrijke topics binnen de mannelijke lifestyle.

Manly is inmiddels een gevestigde naam onder de mannelijke lifestyle magazines. Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren we de perfecte match tussen merk en lezer en zorgen we ervoor dat jouw boodschap ook echt wordt gelezen.

Wij kennen onze doelgroep en spreken hun hun taal. Een merkboodschap in ons vertrouwde jasje is de ideale manier om gezien en gelezen te worden. We brengen grote én kleine merken met de juiste doelgroep in contact en zorgen we ervoor dat jouw merkboodschap ook écht overkomt.

Zo kan je bij Manly terecht voor Branded Advertorials, SEO-artikelen, PR events, Social Media promoties en Native Content.

Niet zeker waar je naar op zoek bent? Wij denken met je mee en zorgen voor het gewenste resultaat.

Zit je met een prangende vraag of wil je ons gewoon een berichtje sturen?

Wil je met jouw merk of bedrijf een samenwerking met Manly opzetten?

Wij zijn gek op goodies, samples en pakketjes! Stuur ons een berichtje voor ons postadres. Het opsturen van een product is echter geen garantie voor een plaatsing. Zeker weten dat je product gepubliceerd wordt? Neem dan contact met ons op!