Lifestyle inspiratie voor mannen

 • 6M

  pageviews p/m

 • 1.75M

  unieke bezoekers

 • 20-45

  leeftijd doelgroep

 • 120K

  social media fans

Dit is Manly

Met mooie en inspirerende content bereikt Manly maandelijks miljoenen lezers. Van style-tips, geld en carrière, mooie huizen, film en serie tot de beste hotspots. Manly informeert over alle belangrijke topics binnen de mannelijke lifestyle.

Manly is inmiddels een gevestigde naam onder de mannelijke lifestyle magazines. Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren we de perfecte match tussen merk en lezer en zorgen we ervoor dat jouw boodschap ook echt wordt gelezen.

Wij kennen onze doelgroep en spreken hun hun taal. Een merkboodschap in ons vertrouwde jasje is de ideale manier om gezien en gelezen te worden. We brengen grote én kleine merken met de juiste doelgroep in contact en zorgen we ervoor dat jouw merkboodschap ook écht overkomt.

Zo kan je bij Manly terecht voor Branded Advertorials, SEO-artikelen, PR events, Persreizen, Social Media promoties en Native Content.

Niet zeker waar je naar op zoek bent? Wij denken met je mee en zorgen voor het gewenste resultaat.

Wij zijn gek op goodies, samples en pakketjes! Stuur ons een berichtje voor ons postadres. Het opsturen van een product is echter geen garantie voor een plaatsing. Zeker weten dat je product gepubliceerd wordt? Neem dan contact met ons op!