Conor McGregor
Geld & Carrière

Flamboyante levensstijl van Conor McGregor: eigen whisky, horloges en peperdure auto’s

We kennen Conor McGregor als een professionele MMA-vechter. De Ier weet hoe hij een show neer moet zetten tijdens zijn gevechten, maar ook buiten de ring weet hij de show te stelen. Zijn levensstijl is exclusief en dat kost flink wat geld, maar daar zal hij niet wakker van liggen want hij is schatrijk. Wij namen een kijkje in het leven van McGregor en zijn verbazingwekkende uitgavenpatroon.

Proper Twelve is zijn populaire whiskeymerk

Conor McGregor steekt niet onder stoelen of banken dat hij trots op zijn afkomst is. De topvechter heeft een eigen whiskeymerk, Proper Twelve genaamd. De Ier houdt zelf wel van een glaasje whiskey, maar zijn fans ook. De vechter verdiende bakken met geld aan zijn whiskey. Na de verkoop van zijn belangen in het merk zag McGregor zijn vermogen verdubbelen. Hij hield er €130 miljoen aan over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Proper No. Twelve (@properwhiskey)

De maatpakken van Conor McGregor

McGregor staat erom bekend dat hij een liefhebber van dure maatpakken is, en laat zich dan ook graag aankleden door David Heil, CEO van David August clothing. Als McGregor op een mediatour gaat dan neemt hij tot wel tien pakken mee. Elk pak kost 60 uur om te maken en kost tussen de €8000 en €10.000 per stuk. De Ier geeft dus graag geld uit aan zijn maatpakken, die vaak driedelig zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

McGregor’s peperdure horloges

De vechter pronkt graag met zijn rijkdom en plaatst regelmatig foto’s van zijn exclusieve horloges op social-media. Hij wordt vaak gespot met een Rolex Day Date of een Patek Philippe World Time om zijn pols. En dat is nog maar een greep uit zijn collectie, dat vele miljoenen waard is. Hij plaatste vorig jaar nog een foto waarop zijn nieuwste aanwinsten te zien zijn. Dit was vlak voor zijn gevecht tegen Dustin Poirier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het jacht van Conor McGregor

De Ierse vechter heeft een luxe jacht dat ontworpen is door Lamborghini. ‘The supercar of the Seas’, zoals dit jacht is genoemd, is 19 meter lang, weegt 24 ton en kan maar liefst 111 kilometer per uur varen. Hij heeft het jacht laten customizen voor een half miljoen. De groene kleur, refererend naar Ierland en op maat gemaakt interieur met het logo van zijn whiskeymerk. Het jacht kostte de vechter in totaal 3,5 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Zijn exclusieve wagenpark

McGregor is ook een liefhebber van exclusieve auto’s en heeft inmiddels een jaloersmakend wagenpark. Hij heeft twee Lamborghini’s en rijdt ook graag rond in een Rolls Royce Phantom. Daarnaast heeft hij een Bentley Continental GT, maar men ziet hem ook regelmatig op de fiets zitten. De topatleet heeft dus de luxe om uit meerdere auto’s te kiezen op een dag. Kortom; Conor McGregor heeft een leven waar menig man van droomt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken