Conor McGrogor Dustin Poirier
Media

Video: Conor McGregor breekt enkel en verliest opnieuw van Dustin Poirier

De avond waar elke vechtsportliefhebber naar uit heeft gekeken verliep niet helemaal volgens plan. Conor McGregor verloor al na één ronde van Dustin Poirier. Conor moest opgeven vanwege een blessure, hij brak na een verkeerde stap zijn enkel, en moest met een brancard worden afgevoerd.

Conor McGregor verliest opnieuw

De comeback van McGregor verliep niet zoals veel fans hadden gehoopt. Na de eerdere overwinning van Poirier stond het 1-1 tussen de vechters. Deze derde ontmoeting werd gezien als een grote finale tussen de twee rivalen. Daarnaast zou de winnaar een goede stap in de richting van een titelgevecht zetten. Een misstap van Conor voorkwam spektakel.

De strijd tussen de twee rivalen gaat verder dan alleen de UFC. Het respect tussen de vechters is volkomen verdwenen en de trash talk was naar nieuwe hoogtes gestegen. Vooral Conor McGregor, de koning van het bekvechten, wilde hoe dan ook Dustin Poirier vernederen.

conor, mcgregor, enkel

Het gevecht

De titanenstrijd begon in het voordeel van Conor McGregor. Met een aantal rake trappen pakte hij zijn tegenstander meteen aan en werd de toon gezet. Na deze trappen besloot McGregor Poirier te verslaan door middel van een guillotine choke, een aparte keuze aangezien dit niet de kwaliteit is van Conor.

Poirier wist deze aanval gemakkelijk om te zetten in een voordeel voor de Amerikaan. McGregor was aan het overleven en leek de eerste ronde te halen. Net voor de bel ging het toch helemaal fout. The Notorious verstapte zich en ging door zijn linkerenkel. De dokter kwam aangesneld en gaf meteen aan dat een hij een tweede ronde kon vergeten. Bekijk de pijnlijke beelden hieronder:

Trash Talk

Zelfs na het breken van zijn enkel ging Conor McGregor door met het beledigen van Dustin Poirier. Hij haalde de vrouw van de Amerikaan erbij en had weinig respect voor zijn tegenstander. Een matig optreden van McGregor en een gebrek aan sportiviteit als je het ons vraagt. We zijn benieuwd of er een vierde gevecht tussen de kemphanen komt.

Bekijk hieronder de beelden tussen het interview van Joe Rogan en Conor McGregor, direct na het gevecht: