conor, mcgregor, dustin, poirier,
Media

Zien: Conor McGregor gaat vol tegen de grond bij rentree

Conor McGregor had zijn rentree bij de UFC anders voorgesteld. De Ierse MMA-legende verloor vannacht in Abu Dhabi van Dustin Poirier op een technische KO. De Amerikaan sloeg McGregor al in de tweede ronde vol tegen de grond.

Mislukte rentree Conor McGregor

The Notorious heeft zijn pensioen al verschillende keren aangekondigd, maar kwam telkens terug. McGregor is de voormalige kampioen in zowel het licht- als vedergewicht van de UFC. Tijdens deze rentree tegen Poirier stond geen titel op het spel. Deze is in handen van de Rus Khabib Noermagomedov.

Het gevecht begon goed voor McGregor. Hij was een stuk sterker in de eerste ronde maar Poirier kwam ijzersterk terug in de tweede ronde. De Amerikaan kwam met een aantal harder stoten en wist hiermee McGregor te verrassen. De Ier ging al snel tegen de grond en dit betekende einde wedstrijd.

Gelijke stand

Het was de tweede keer dat de vechters elkaar troffen. In 2014 versloeg de Ier Poirier al in de eerste ronde op een technische KO. Deze keer liep het dus totaal anders. ,,Dit is voor mij geen verrassing” zei Poirier. ,,We staan wat betreft onderlinge gevechten nu gelijk. Het is 1-1 nu. Laten we het nog een keer doen.‘’

McGregor gaf na het gevecht aan dat hij niet helemaal lekker in z’n vel zat. ,,Ik voelde me niet zo op mijn gemak als normaal gesproken. Ik moet dit van me afslaan en weer terugkomen.”