Wheels

Originele Connexxion lijnbus te koop voor een prikkie

Originele Connexxion lijnbus te koop voor een prikkie

Altijd al op een bijzondere manier van A naar B willen rijden? Zoek dan niet verder! Je kunt nu namelijk jouw eigen Connexxion lijnbus aanschaffen. Er staat namelijk een echte Connexxion stadsbus te koop voor een schijntje. Wie wil dat nou niet?

Connexxion bus te koop

Deze oude lijnbus komt uit 2006 en mag na een mooie carrière de deur uit. Het is tijd voor een nieuwe eigenaar, en jij kan de gelukkige zijn. De zescilinder produceert 244 pk en rijdt op aardgas. Dit is een stuk zuiniger dan diesel en is dus goed voor het klimaat. Win-win-situatie!

Je kunt er ook een tof project van maken. Wij dachten bijvoorbeeld aan het laten ombouwen tot camper. Er is van alles mogelijk met zo’n eigen stadsbus. Mensen in de maling nemen en bij de bushalte ophalen staat natuurlijk ook op de to do list. Er komen tijdens het lezen waarschijnlijk nu al allemaal ideeën in je op.

connexxion, lijnbus, te, koop

Bus met ervaring

Op de teller van deze bus staat 277.899 kilometer. De bus heeft dus al flink wat meegemaakt tijdens z’n carrière. De vraagprijs van de bus is rond de 3000 euro. Je houdt dus genoeg over om de bus eventueel op te knappen.

De bus staat in Rotterdam op jou te wachten op de geïnteresseerden. Bekijk hieronder alvast een aantal afbeeldingen van deze originele Connexxion:

Originele Connexxion lijnbus te koop voor een prikkie

connexxion, lijnbus, kopen

connexxion, lijnbus, te koop