coldsnap_softijs1
Interieur

Coldsnap: een Nespresso apparaat, maar dan voor softijs

Tijdens CES, Consumer Electronics Show, is er een toffe softijsmachine gepresenteerd op basis van pods. Zo kun je thuis softijs maken op dezelfde als je een kop koffie zet. Het bedrijf heeft nog veel meer plannen op basis van pods. Inovatie en lekkernijen gaan hand in hand: maak kennis met Coldsnap.

Coldsnap – innovatieve manier om softijs te maken

Dit Coldsnap apparaat tovert jouw pods om tot heerlijk softijs. Het bedrijf focust zich nu met name op softijs, echter komen er veel verschillende soorten pods in de toekomst. Denk aan pods voor froyo, ice koffie, bevroren smoothies, gezondheidsshakes en slush. Ook cocktails uit een pod staan straks op het menu.

Er komen twee verschillende soorten machines. Eentje voor thuis en eentje voor bedrijven: perfect voor in de kantine op kantoor. Coldsnap is nog niet zo bekend, hier is nog een flinke dosis marketing voor nodig. Wij vonden het idee echter zo tof dat we ze hiermee een handje helpen.

coldsnap_softijs
Afbeelding: Coldsnap

Het idee is natuurlijk super innovatief en vooral erg lekker. We weten alleen nog niet wat de voordelen zijn ten opzichte van ijs uit de winkel of een ijsje halen bij jouw lokale softijsverkoper. Het apparaat is daarnaast vrij groot en neemt veel ruimte in beslag. Tot zover de twijfel en eventuele nadelen.

Desondanks is het een tof product om te hebben. De prijs is op dit moment nog niet bekend. Ook weten we nog niet hoeveel de pods per stuk gaan kosten. De planning is dat de Coldsnap in de zomer van 2021 op de markt komt. We hopen dat het beter aanslaat dan eerdere pogingen, van onder andere LG. Check hieronder alvast de video: