Film & Serie

Horrorfans opgelet: ‘Cobweb’ brengt je de ultieme horror ervaring

Cobweb-film-winactie

Liefhebbers van horrorfilms kunnen hun ijskoude hart ophalen. 24 augustus zal ‘Cobweb’ namelijk verschijnen in de Nederlandse bioscopen. Deze huiveringwekkende horrorfilm, van de makers van ‘It’, brengt grimmigheid naar het witte doek. De regie van de film is in handen van Samuel Bodin, die eerder de 8-delige horrorserie ‘Marianne’ voor Netflix maakte en is geproduceerd door Seth Rogen. Het mooiste? Wij hebben een hele fijne winactie rondom deze film, speciaal voor onze lezers. 

Cobweb: duister familiegeheim

Cobweb draait om de achtjarige Peter, gespeeld door Woody Norman, die vreemde klopgeluiden hoort in de muren van zijn slaapkamer. Zijn ouders, gespeeld door Lizzy Caplan en Antony Starr, beweren dat het geklop niet echt bestaat en dat hij het zich inbeeldt. Naarmate de angst van Peter toeneemt, begint hij te geloven dat zijn ouders een vreselijk geheim verbergen. En voor een kind is er niets angstaanjagender dan dat. Met behulp van Miss Devine (Cleopatra Coleman), de lerares van Peter, worden de duistere intenties van Peters ouders steeds duidelijker.

Het familiegeheim is het grote thema van de film. In ‘Cobweb’ zijn hoofdrollen weggelegd voor Lizzy Caplan (Cloverfield), Anthony Starr (The Boys), Cleopatra (Infinity Pool) en Woody Norman (C’mon C’mon).  Filmdistrubiteur Just Entertainment heeft Cobweb naar Nederland gehaald en de film draait vanaf 24 augustus in de bioscopen. Voor echte horrorfans hebben wij nu de ultieme winactie opgezet.

Winnen: bios tickets & horror escape room

Wil jij als eerste genieten van deze film en alvast goed in de stemming komen? Dat begrijpen we! Je kunt nu 2 tickets winnen voor de film Cobweb in combinatie met een bezoek (voor 6 personen) aan de engste escape room ter wereld: Amsterdam Catacombs. Amsterdam Catacombs is een unieke horror experience in de escape room wereld. De ervaring vindt plaats in een originele ondergrondse ruimte onder de Amsterdamse Posthoornkerk.

Hoe je een dit unieke dagje horror kunt winnen? Tag in de Instagram post hieronder degene met wie je dit aandurft. Extra kans maken? Deel de post dan ook in je verhaal en tag Manly. We maken de gelukkige winnaars op 22 augustus bekend. Niks missen rondom nieuwe filmreleases? Volg Just Entertainment en blijf op de hoogte!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manly.nl (@manly_nl)