The Batman
Film & Serie

Nieuwe clip uit The Batman laat ons kennismaken met The Riddler

We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij tellen de dagen af naar de nieuwste The Batman film. Afgelopen jaar brachten we je al de nieuwste trailer van The Batman. Dit keer gaat het echter niet om een trailer of preview, maar om echte beelden uit de film zelf.

Robert Pattinson als The Batman

Toen voor het eerst bekend werd dat Robert Pattinson de rol op zich ging nemen, waren er veel sceptici te vinden die vonden dat de rol niet bij hem paste. Na het uitkomen van de eerste beelden sloeg dit beeld echter om. Wij verwachten dat hij misschien wel eens de troon over kan gaan nemen van de veelgeprezen Christian Bale.

Batman zal in de nieuwste film tegenover heel wat schurken komen te staan. Penguin, gespeeld door Colin Farrell is daar één voorbeeld van. De Ierse acteur transformeerde volledig voor zijn rol als schurk. In de laatste trailer van The Batman herkenden fans hem in de eerste instantie niet eens.

The Batman

The Riddler

Maar één van de grootste boeven tegen wie hij het moet opnemen is toch wel The Riddler, gespeeld door acteur Paul Dano. In de nieuwste clip die gister is verschenen zien we waartoe hij allemaal in staat is. We zien duidelijk hoe The Riddler achter de elite van Gotham City aangaat.

We horen in de clip Jim Gordon praten over de vermiste Gil Colson. Precies op dat moment rijdt er een auto door de muren van de kerk waarin ze zitten. Opmerkelijk is ook dat The Riddles achter de identiteit van Batman lijkt te zijn gekomen. Hij houdt hem in de clip op de achtergrond stiekem in de gaten.

Gelukkig hoeven we nog maar een paar maanden te wachten op The Batman. Deze zal vanaf 4 maart te zien zijn in alle bioscopen. 

https://youtu.be/jEidLjoYqio

Opzoek naar meer inspiratie op het gebied van films & series? Check ook eens deze artikelen: