Women

Beeldschone Claudia Krupanszka is mogelijk de nieuwe vriendin van Lando Norris

Claudia Krupanszka Lando Norris instagram

Formule 1 coureur Lando Norris trapt niet alleen op het circuit het gaspedaal in, ook zijn liefdesleven kent maar weinig pitstops. Hij werd tot voor kort nog gelinkt aan de knappe Braziliaanse Luisinha Oliveira, maar volgens onbevestigde bronnen schakelt hij in de hoogste versnelling over naar een nieuwe vlam; de beeldschone Claudia Rodriguez Krupanszka, een model en mondhygiëniste.

Vermeende nieuwe vriendin Lando Norris

De carrière van Lando Norris zit in de lift, maar ook zijn liefdesleven stijgt regelmatig naar grote hoogten. De Brits-Belgische coureur heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept, en er werd gedacht dat hij op romantisch vlak met Luisinha Oliveira de absolute hoofdprijs in handen had, maar naar verluidt denkt Norris daar zelf anders over. Hij wordt namelijk al enige tijd gespot met een oogverblindende blondine.

Op een roddel account op Instagram draaien de geruchten met betrekking tot Lando Norris en de blondine op volle toeren. Het zou gaan om de knappe Claudia Rodriguez Krupanszka. Zij heeft de afgelopen periode meerdere story’s op haar Instagram-account waarin Norris centraal staat, en oplettende fans hebben zijn jas aan een kapstok zien hangen. Wij zochten uit wie deze mysterieuze schoonheid is.

Claudia Krupanszka is mogelijk de nieuwe vriendin van Lando Norris

Dit is het Instagram-account van Claudia Krupanszka

Claudia Krupanszka is een topmodel met Slovaakse roots, dat volgens haar Instagram-account bij meerdere modellenbureaus staat ingeschreven, waaronder MLN Model Management. Als we verder zoeken dan vernemen we via verschillende bronnen dat ze is geboren in Londen, en momenteel in Dubai woont. De 23-jarige blondine haalde in 2018 haar middelbare schooldiploma, waarna ze twee jaar een studie mondzorgkunde deed.

In jaren die volgden kreeg ze steeds meer modellenwerk aangeboden, waarna ze verhuisde naar Dubai om haar carrière meer vorm te geven. Ze is inmiddels een veelgevraagd fotomodel, en heeft een fanbase van 49,9 volgers op Instagram, en 184,9K op TikTok. Als ze daadwerkelijk de nieuwe vlam van Formule 1 coureur Lando Norris is, dan verwachten we dat we nog veel gaan zien van deze knappe verschijning.