cindy kimberly sports illustrated swimsuit
Women

Nederlandse Cindy Kimberly maakt debuut voor Sports Illustrated Swimsuit

De in Nederland geboren schoonheid Cindy Kimberly is de definitie van wat je noemt: a self-made star. In 2015 kwam het geluk haar echter een beetje aanwaaien toen niemand minder dan Justin Bieber een foto van haar postte op Instagram met de tekst: ‘OMG who is this!!’ Dat kleine geluksmomentje besloot Cindy met beide handen aan te pakken.

Cindy Kimberly gespot door Justin Bieber

En ze slaagde er met vlag en wimpel in om van deze 5 seconds of fame een ongelooflijk succes te maken. Voor ze het wist stonden modellenbureau’s voor haar in de rij. Ook op sociale media begon vanaf dat moment haar volgers aantal exponentieel toe te nemen. Over het desbetreffende moment met Justin Bieber zei ze het volgende:

“Toen ik zag dat Justin naar mij vroeg, werd ik emotioneel omdat ik al meer dan zes jaar fan van hem ben. Het lijkt wel een sprookje. Een vriend van mij maakte vaak grapjes dat ik op een dag een van de meisjes zou zijn over wie hij sprak en ik geloofde haar niet. Mijn leven is positief veranderd sinds Justin in mijn leven verscheen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

Cindy Kimberly in Sports Illustrated Swimsuit

Inmiddels heeft de Spaans-Indonesische Cindy een volgersaantal van 6.3 miljoen volgers weten te bemachtigen op Instagram. Hoewel ze de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan in de modellenwereld, blijft model staan voor Sports Illustrated Swimsuit iets bijzonders.

Naast de prachtige foto’s (die je zometeen kan bekijken), is Cindy ook erg openhartig over haar persoonlijk leven. Zo vertelt ze in het interview onder andere over haar geestelijke gezondheidsproblemen: “Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen erg isolerend aanvoelen.’


‘Ik weet dat wanneer ik een aanval heb heb, het echt voelt alsof ik de enige ben die zich zo voelt – alsof ik gebroken ben of anders ben dan de mensen om me heen. Dus ik probeer er open over te zijn, omdat ik hoop dat iemand zich ermee kan identificeren en zich realiseert dat ze niet alleen zijn.” Je kan hier het hele interview lezen.

Swimsuit modellen

We blijven nog even bij swimsuits, want de bekende Nederlandse influencers zitten ook allesbehalve stil. Denk bijvoorbeeld aan Rico Verhoevens nieuwe vriendin Naomy van Beem, die onlangs nog een spannende bikinifoto deelde. Om nog niet te spreken over Gaby Blaaser, wiens uitdagende foto zelfs van Instagram werd verwijderd. Genoeg om van te genieten dus. Tot die tijd kan je je nog even vermaken met de prachtige Cindy Kimberly:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)