chucky serie syfy trailer
Film & Serie

Slapeloze nachten: eerste trailer van nieuwe Chucky serie

Chucky heeft miljoenen mensen slapeloze nachten gegeven. De duivelse pop ken je natuurlijk uit de horror-slasherfilms Child’s Play. Het Amerikaanse Syfy heeft nu de eerste trailer van Chucky gedeeld, een volledige serie gewijd aan de legendarische horror pop.

Chucky de serie

Chucky was de horrorsensatie in de jaren 90. De franchise startte in 1988 met een eerste film. Het begon vooral als psychologische thriller maar werd al snel een flinke slaher met veel geweld en duistere humor. Iets wat je steeds minder ziet de laatste jaren.

Om de films en het nostalgische gevoel terug te brengen is er nu een serie geproduceerd. De trailer van de nieuwe serie ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Als je gek bent op horror, duisternis en slashers is dit echt een aanrader.

syfy, chucky

Chucky trailer

In deze serie zie je hoe Chucky tijdens een rommelmarkt wordt meegenomen door een tienerjongen. Het stadje krijgt al snel te maken met brute moorden en geheimen. Het stadje raakt in paniek en er ontstaat volledige chaos. Daarnaast komen een aantal vijanden van Chucky terug in de serie.

De producer van de serie, Don Mancini, geeft toe een extra laag te hebben willen geven aan de pop. “Ik vond het belangrijk om Chucky nieuwe wapens, nieuwe strategieën en nieuwe doelen te geven. Hij heeft heeft in de serie een breder doel dan hij ooit heeft gehad in de Child’s Play-films, specifiek bedacht voor de tijdgeest van vandaag”, zegt Mancini.

De serie zal op 21 oktober 2021 in premiere gaan op Syfy. Syfy is een Amerikaans kabeltelevisiekanaal dat gespecialiseerd is in fantasy, sciencefiction en horror. Wanneer we Chucky in Nederland kunnen bewonderen is nog niet bekend.