Chrissy Victoria
Women

Canadese Chrissy Victoria is een prachtige blonde verschijning

Er lopen talloze mooie vrouwen rond op deze aardbol, en soms gaan we graag even de grens over tijdens onze zoektocht naar aantrekkelijke dames. In dit geval verleggen we onze grenzen naar Canada, waar een blondine woont die niets hoeft te zeggen om een mannenhart sneller te laten kloppen. Ze is niet alleen een mooie verschijning, maar ook een slimme zakenvrouw. Maak kennis met de knappe Chrissy Victoria.

Influencer en ondernemer

De Canadese Chrissy heeft alles in zich voor een succesverhaal. Ze is jong, mooi, en heeft een ondernemersgeest. De blondine uit Toronto heeft een zeer succesvolle onderneming in sieraden, die ze onder andere via social media verkoopt. Dit doet ons denken aan de zusjes Vedder, die ook op een slimme manier hun sieraden maken en verkopen.

Deze blondine is eigenaresse van CVM Jewelry, dat sieraden over de hele wereld verkoopt. Chrissy is zelf ook goud om naar te kijken, want ze ziet er waanzinnig goed uit. Ze past zeker in het rijtje met de mooiste blondines, want ze heeft er de looks voor. Als de Canadese schone niet bezig is met haar onderneming dan staat ze graag voor de camera, het resultaat van de fotoshoots deelt ze graag met haar vele volgers.

Chrissy Victoria is een pareltje op Instagram

Een andere hobby van de blondine is uitgaan. Ze gaat graag naar een festival, waar ze graag een sexy pakje voor aantrekt. Ze ziet er overigens ook adembenemend uit in een bikini, want Chrissy pakt elke zonnestraal mee die ze kan grijpen om haar afgetrainde lichaam bij te kleuren. Onze eigen Jutta Leerdam was onlangs nog in Canada, waar ze ook een paar prachtige foto’s heeft gemaakt.

Chrissy Victoria is een beauty die we graag op onze tijdlijn voorbij zien komen. Misschien kan ze een keer met landgenote Alyssa Kulani een fotoshoot doen, want zij ziet er ook uit om door een ringetje te halen. Tot die tijd kunnen we genieten van de vele foto’s die de blondine op haar rijkgevulde Instagram heeft staan. Haar 67,8K volgers weten de blondine in ieder geval te waarderen, en wij ook, want deze dame is een betoverende verschijning.