Style

Dit is het exclusieve verhaal achter Zwitsers luxemerk Chopard

verhaal achter horlogemerk chopard

Chopard is een Zwitsers horlogemerk dat zich richt op het produceren van luxe horloges en sieraden. Het merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. De creaties van Chopard worden wereldwijd gewaardeerd en zijn geliefd bij vele beroemdheden. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter Chopard?

Wat maakt Chopard bijzonder?

Het wereldmerk werd in 1860 opgericht door Louis-Ulysse Chopard in Zwitserland. Sinds 1963 is het bedrijf echter eigendom van de Duitse familie Scheufele. Ook is de bekende Julia Roberts verbonden aan het merk! Chopard is vooral bekend om zijn luxe horloges en sieraden. Het merk heeft een uitgebreide collectie van zowel heren- als dameshorloges. Naast horloges heeft Chopard ook een prachtige collectie sieraden, van diamanten kettingen tot oorbellen en armbanden.

Een van de dingen die Chopard bijzonder maakt, is het vakmanschap dat achter elk horloge en sieraad schuilt. Het merk werkt alleen met de beste materialen en de meest getalenteerde ambachtslieden om ervoor te zorgen dat elk stuk van de hoogste kwaliteit is. Het merk gebruikt alleen gecertificeerde diamanten en werkt samen met organisaties om ervoor te zorgen dat de productie van hun materialen op een verantwoorde manier gebeurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chopard Official (@chopard)

Wat verkoopt Chopard?

Naast dat Chopard een breed scala aan producten, waaronder horloges, sieraden, parfums en accessoires verkoopt, biedt het merk ook op maat gemaakte creaties aan voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks en exclusiefs. Chopard heeft bijvoorbeeld een speciale collectie voor bruidsparen, waaronder verlovingsringen en trouwringen die perfect zijn voor de grote dag.

Chopard is geen uitzondering op de regel als het om extreem dure horloges gaat. De Happy Sport Quartz is een van de goedkoopste horloges van Chopard, maar maakt je al € 6000 armer als je het direct van een originele verkoper weet te kopen. Dit is gelukkig wel goedkoper dan het duurste horloge van Chopard, de 201-Carat Watch, dat zo’n € 22 miljoen waard is. Gelukkig kan je dan wel op een mooie manier naar de tijd kijken!