funda, villa, lunteren
Living

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij windowshopen, dat mag de pret echter niet drukken. Zo ook bij deze prachtige chique villa in Lunteren.

Chique villa in Lunteren

Deze schitterende, grote en vrijstaande villa ligt op een prachtige plek in het Gelderse Lunteren. Deze villa is letterlijk van alle luxe voorzien en heeft alles waar een man van droomt. Van een binnenzwembad tot een eigen kroeg. Je hoeft je huis voortaan nooit meer te verlaten.

Het begint allemaal bij de lange oprijlaan. Je voelt je de koning als je de villa bereikt. In totaal beschikt deze villa over 483 m² woonoppervlak. In het souterrain zijn er twee (slaap)kamers, een badkamer, een prachtig binnenzwembad, jacuzzi, barruimte en de inpandige garage te vinden.

chique, villa, lunteren

Dromen van een eigen kroeg

Het huis is volledig gerenoveerd en is van alle luxe voorzien. De tuin is parkachtig aangelegd met twee prachtige vijvers, mooie beplanting en bestrating. Er zijn meerdere terrassen aanwezig, zodat je op elk moment van de dag kan genieten van de zon. Is dat alles? Nee, het mooiste komt nog.

Altijd al gedroomd van een eigen kroeg? Deze villa heeft een gezellig bruin cafe. Hier kun je tot de late uurtjes genieten van jouw familie en vrienden. Jouw vrouw hoeft nooit meer boos te worden dat je te laat thuis komt, je komt het huis voortaan namelijk niet eens meer uit.

We kunnen natuurlijk uren praten over dit huis, het beste kun je gewoon genieten van de schitterende foto’s (onderaan vind je de foto’s van de kroeg). Bod uitbrengen? Check Funda voor alle opties.

chique_villa_lunteren

chique, funda , villa, lunteren

chique villa lunteren zwembad

villa, lunteren

villa, lunteren, kroeg