Women

Nederlandse stewardess Chelsey Emily brengt ons in de wolken

Chelsey Emily

De Nederlandse Chelsey Emily is de stewardess die je graag in lingerie zou willen zien. Deze mooie dame weet hoe ze mannen moet verleiden, dus zijn we helemaal in de wolken met haar. Deze meid heeft echter nog veel meer in haar mars, en weet op social-media voor flink wat turbulentie te zorgen. Wij willen meer van haar weten, dus zoeken we het hogerop.

Stewardess en Hunkemöller ambassadeur

De bloedmooie stewardess is een regelrechte hit op internet, en dat is niet zonder reden. Ze is namelijk een dame met een druk leven. Ze is behalve stewardess namelijk ook model voor verschillende modellenbureaus. Daarnaast is ze ook nog ambassadeur voor Hunkemöller, het lingeriemerk waar de mooie Kim Feenstra en Doutzen Kroes ook regelmatig setjes voor dragen.

Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe een stewardess eruit ziet in lingerie? Kijk maar eens goed naar de onderstaande foto’s, want daar kan het uitzicht vanuit het raampje in het vliegtuig niet tegenop. Wat een mooie meid is dit. De 26 jarige Chelsey Emily gaat graag op de vlucht voor haar passagiers, en wij volgen haar zonder enige twijfel.

Chelsey Emily spreidt haar vleugels op Instagram

Ze vliegt voor haar werk de hele wereld over, en heeft gelukkig nog tijd over om haar vele volgers op instagram en YouTube laten meegenieten van haar avonturen. Wij worden in ieder geval vrolijk van haar, en hebben de eerste vliegtickets al geboekt om te kunnen genieten van haar gezelschap op tien kilometer hoogte. Sexy stewardessen helpen ons namelijk makkelijker over onze vliegangst heen.

Wij willen dit bloedmooie lingeriemodel niet voor onszelf houden, dus geven we jullie hierbij de gelegenheid om haar te bewonderen. We hebben namelijk een reeks adembenemende foto’s van de mooie Chelsey weten te verzamelen, en hebben ze hieronder voor jullie op een rijtje gezet. Misschien dat ze een keertje samen met Kim Klop kan vliegen, wij vinden haar in ieder geval geweldig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)