Check deze monster witte Hennessey VelociRaptor 6×6 van Post Malone 03
Media

Check deze monster witte Hennessey VelociRaptor 6X6 van Post Malone!

Veel mannen hebben als hobby het verzamelen van de dikste en duurste auto’s. Zo ook de man die we allemaal wel kennen – Post Malone. Zijn nieuwe aanwinst voor zijn verzameling is de Hennessey VelociRaptor 6X6. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een monster van een auto is. 

Deze dikke auto heeft maar liefst 600 pk’s onder zijn motorkap brullen. Voor een prijs van 300.000 dollar werd hij afgeleverd bij het optrekje van de 23-jarige Post Malone. De Hennessey VelociRaptor 6X6 is voorzien van een bredere body en twee turbo’s die de zescilinder accentueren.

Check deze monster witte Hennessey VelociRaptor 6×6 van Post Malone 01 Check deze monster witte Hennessey VelociRaptor 6×6 van Post Malone 02

Autoverzameling

De autoverzameling van Post Malone is net zo bijzonder als zijn muziek, want hij houdt er zo zijn eigen inspiratie op na. De auto’s die onder zijn verzameling vallen zijn onder andere de Rolls Royce Wraiths en Ghost, de Mercedes G-klasse, de volledig gerestaureerde en getunde Ford Explorer uit 1992 en een Lincoln Continental uit het jaar 1967.

In de onderstaande video zie je zijn hele collectie.

https://www.youtube.com/watch?v=XAEiUDyyY1k