Chantal Janzen Topless Instagram
Media

Chantal Janzen poseert zonder topje in uitdagende foto op Instagram

Chantal Janzen is misschien wel een van de meest invloedrijke televisiepersoonlijkheden van ons land. De in Tegelen geboren blondine is al jarenlang niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentindustrie. Niet alleen is ze een prachtige vrouw, ze is ook een alleskunner. Van musicalster tot presentatrice op het Eurovisie Songfestival – Mevrouw Janzen is van alle markten thuis.

Chantal Janzen

De veelzijdige Chantal begon haar carrière als musicalster. Tijdens haar stage bij Joop van den Ende komt haar droom om in een grote productie te spelen steeds dichterbij. Als ze tijdens diezelfde stageperiode wordt gecast voor de musical 42nd Street, ontpopt ze zich tot een ster. Dit was het begin van een lange en succesvolle carrière.

Het duurt daarna niet lang voordat ze haar eerst verschijning op televisie maakt. Na een aantal gastoptredens en de Musical Award voor aanstormend talent maakt ze haar debuut als host op televisie in 2005. Ze presenteerde samen met Carlo Boszhard het showprogramma Staatsloterij Live. Sindsdien is Chantal niet meer weg te denken van de televisie.

Chantal Janzen Instagram

Maar wist je dat Chantal ook een eigen magazine heeft? Het heet &C, en staat deze maand in het teken van seks en de liefde. De RTL-presentatrice heeft besloten zich volledig onder te dompelen in het thema door topless te poseren voor een fotoshoot. En natuurlijk mochten al haar 1.7 miljoen volgers op Instagram hiervan meegenieten.

In een interview met de blondine wordt er gevraagd of ze zelf vindt of ze genoeg seks heeft. “Ja, ik ben dus zo iemand. Iemand die het een privéonderwerp vindt en het niet ultrarelaxed vindt om erover te praten. Ik denk dat ik soms te weinig seks heb. Dat komt door mijzelf. Onszelf. Door ons als ouders zijnde.”

Check ook deze interessante artikelen: