Women

Chantal Janzen ligt er zwoel bij in uitdagende bikini op Instagram-foto

chantal janzen uitdagende bikini foto zwoel instagram

Chantal Janzen werd altijd het ideale buurmeisje genoemd, maar is inmiddels de ideale buurvrouw. De mooie blondine is nu 43 jaar en ‘bonus-oma’, maar de eeuwige jeugd stroomt blijkbaar door haar aderen, want ze ziet er heerlijk uit. Ze plaatste onlangs een bikini-foto waar we onze blik niet vanaf konden houden, dus blijven we even hangen.

Aantrekkelijk en een veelzijdig talent

Chantal Janzen is een echt multitalent. Ze is musicalster, actrice, zangeres, presentatrice, en heeft ook een flink vermogen. Ze plaatst wel vaker suggestieve foto’s op haar Instagram-account, maar van de bikini-foto die ze laatst plaatste kregen wij het extra warm. Op de foto ligt ze met haar royale voorgevel in het zand terwijl ze over een zonnebril uitdagend in de camera kijkt.

Het aantrekkelijke multitalent weet heel goed hoe ze haar volgers aan zich moet binden, want ze weet ons keer op keer te verrassen met een betoverende foto. Chantal houdt ook van pyjamafeestjes. Zo presenteert ze het programma Chantals Pyjama Party, en was ze te zien in het programma Chantal blijft slapen. Ze is bij deze ook bij ons van harte uitgenodigd.

Chantal Janzen plaatst uitdagende bikini-foto

Wij konden echter geen pyjama vinden voor de presentatrice, dus hebben we een lingeriesetje van Nina Warink geleend. Wij zijn de moeilijkste niet. De blondine mag haar bikini ook wel meenemen, want die staan haar uitstekend. Misschien kunnen we samen met Chelsey Emily op het vliegtuig stappen om de nacht door te brengen op een tropisch eiland. Met Chantal wordt elke bestemming een feestje.

Wij wachten geduldig af tot ze ingaat op onze uitnodiging. Tot die tijd moeten we het doen met de bewuste bikini-foto, en andere mooie foto’s die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst. We zien dat ze ondere andere Miljuschka tussen haar volgers heeft staan. Zij mag ook wel mee op vakantie, want samen weten ze al onze zintuigen te prikkelen. Geniet van de adembenemende foto’s van Chantal!