Center Parcs opent gigantische waterparcours met meer dan 100 hindernissen
Media

Center Parcs opent gigantische waterparcours met meer dan 100 hindernissen!

Ben jij niet vies van een beetje waterpret en gaat je hart sneller kloppen bij het zien van een glijbaan? Dan is dit mega grote waterparcours precies voor jou! In Center Parcs De Vossemeren in België is namelijk nu dit gigantische waterparcours met meer dan 100 hindernissen geopend.

Daag je meest sportieve vrienden uit en knal over dit te gekke hindernissenparcours op het water. Dit drijvende speelparadijs is vanaf deze maand namelijk elke woensdag en in de weekenden geopend!

https://www.instagram.com/p/Bxevdd2onCa/

Beter dan Wipe-Out

Van grote piramides om in te klimmen, glijbanen om vanaf te roetsjen, smalle bruggetjes en zigzag-vormen om overheen te rennen en grote ballen om te ontwijken. Dit is beter dan Wipe-Out!

De kosten? Die vallen reuze mee! Je betaalt 11 euro per persoon en 4 euro voor de huur van een wetsuit. Tijd om met je vrienden alvast een weekendje in te plannen. Zien we jullie daar?

https://www.instagram.com/p/Bw6gVS5Fz9a/

In de zomermaanden juli en augustus zal het opblaasbare speeleiland elke dag geopend zijn. Dat wordt een weekendje Vossemeren dus! Wij zijn alvast kaartjes bestellen.